2777
2789
عنوان

محفل دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 41815 بازدید | 6304 پست
خبلی دوست دارما اونم دوقلو،ولی وقتی پسرمو میبینم و نوزادیاشو گرفتاریاش یادم میاد ترجیح میدم یه گوشه ...

برابچه دوم راه میفتی دگه سخت نیست

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم یدونه پسر دارم.. بیا بغلم

البته بگم من خودم موقع اقدام به بارداری دیوانه واااااااااار عاشق پسر شدم😁جوری که کسی میگف خدا بهت دختر بده من ناراحت میشدم...ولی خب ادم همیشه دوست داره از هر دو داشته باشه

وا چه نابسامان😕انقدر بی نظمی برای چیه

اونم مثل همین ماشین ببین هرروزیه طرح یه بخشنامه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یچه ها ما ۵ سال پیش یه موقعیت برامون پیش اومد واسه مهاجرت به کانادا از همه لحاظ عالی بود 

ولی من همراهی نکردم دلیلشم فقط صد در صد خانواده ام بودن 

پدر و مادرم که خیلی تنهان و بیش از حد به ما بچه ها ( سه تا خواهر ) وابسته هستن منم خودم بچه اولم و خیلی درگیر خانواده ام هستن 

به خدا گفتم من بخاطر خدمت به پدر مادرم همینجا میمونم و نوکریشون و میکنم 

تو خودت همینجا بهترین ها رو بساز برام 

دقیقا یکسال بعد پدرم مریض شدن عمل جراحی کیسه صفرا و همزمان افسردگی  سه ماه تابستون و همراهشون بودم 

سال بعد یه تصادف سنگین داشتن پدرم یه عمل خیلی سخت 

با بابام رفتم بیمارستان و با بابام اومدم بیرون ۱۰ روز تمام 

باور کنید موهام به کف سرم چسبیده بود چشام انقد گود شده بود خودم میترسیدم هر چی شوهرم میگفت برو خونه دلم وانمیستاد

با شوهرم دوتایی بیمارستان بودیم 

بعدشم که ۶ ماه مراقبت بعدش بود خیلیییی سخت بود خیلی 

یچه ها ما ۵ سال پیش یه موقعیت برامون پیش اومد واسه مهاجرت به کانادا از همه لحاظ عالی بود  ولی ...

هنوز که هنوزه یادش میوفتم اشکام میاد که چقد سخت گذشت 

اینا همه باعث شده که انقد بهم بریزم 

مرسی بچه هاا از تک تک تون خیلییییی سبک شدم واقعا 🥰

ای جان خدا حفظش کنه .شمام مهر باید برین سرکار؟

مرسی عزیزم

بله مهر باید برم

ازونطرف بچه های بزرگترم مهر میرن پیش دبستانی

خیلی قاراشمیش میشه

میخوام مرخصی بگیرم‌چن ماه! البته اگه بدن

اگر تا ابد هوای دیدنت نیفتد از سرم چه کنم؟!

نه گلم  این مال کسانیه ابو زمین دارن فکرکنم سهمیه ای هست  یه چیزی شنیدم امادقیقشونمیدونم

نه احتمال زیاد بدن

من خودمم اقدام کردم

تا مراحلیش جلو رفته

ولی هنوز قطعی نشده

چقد درگیری های آدم سریع عوض میشه  من الان نه به ماشین فکر میکنم نه مغازه نه هیچی  فقط می ...

آره عژیزم

واقعا بزرگترین نعمت سلامتیه

انشالله مامانتونم سالم و سلامت هستن♥️