2777
2789
عنوان

محفل دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 41813 بازدید | 6304 پست
اره سرگیجه شدید  هر دو سه روز یکبار پیش میاد جوری که حتما باید دراز بکشن  به نظرت برم سو ...

عزیزم انشالله هیچی نیستش.. نگرانیتو درک میکنم 🩷

ولی کلا ایشون برن ویزیت بشن چکاپ بدن خیالتون راحت شه

کلا بطور مداوم و منظم باید چکاپ انجام بدیم اما تعلل میکنیم

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خواهر کوچیکه منم دوازدهمه  امروز نهایی داشت

راضی بودازامتحان؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم خوب  نمیدونم داستانش چیه امافکرکنم به بعضی ادماکه زمین وملک اینادارن ادوات کشاورزی میدن&n ...

وای چه خوب گفتیا میدونستم همچین طرحی هست ولی یادم رفته بود😍الان گفتی دوباره یادم اومد❤️

قربونت عزیزم ❤️ اینکه انقدر زود کاراش انجام شد و واریز کردن مصمم شدم که بازم کم کم معدل جمع کنم

والا اینجوری شما تعریف کرذی انگار من وامو گرفتم انقدر بهم مزه داد😍خودمم تصمیم گرفتم برم حساب باز کنم کنم معدل جمع کنم😁

پس حق داری🤐من راستش چون دور برم بچه مدرسه ایی و کنکوری نیست از همه جا بیخبرم🥲

نه توسایتم یه خانم تایپک زده بودسوالات لورفتن یکی دگه الان عکس گذاشته بودجواب ایناروچی دادید بخاطرهمیناناراحتم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

این خیلی ایده خوبیه اگه همسرت اهل کار باشه

بگم که ایده این کارو از خودت گرفتم😍یادته گفته بودم اگه یه وام باشه چهارصد میلیون ولی قسطش از حقوق کمتر باشه چیکار کنیم که خرج قسطو پوشش بده ،پیشنهاد داده بودی نیسان بخرن کار کنن،،،ولی بعد که باشوهرم نشستیم حرف زدیم همه جوانبو سنجیدیم گفت ک خیلی وقته این کار تو ذهنمه ولی بودجه اشو نداشتیم چیزی نگفتم،،یکمم از واکنش من میترسید😂بچه....

چون من از اینجور کارای کشاورزی اینا چون خیلیییییی سخته و خیلی زحمت داره اصلا خوشم نمیاد،،ولی چ کنم که برای پیشرفت زندگی مجبورممم🥲

چقد درگیری های آدم سریع عوض میشه  من الان نه به ماشین فکر میکنم نه مغازه نه هیچی  فقط می ...

عزیزم انسالله که چیزی نیستو صحیحو سالمن،منم یادمه موقع سربازی داداشم چون خیلی خیلی راه دور و لب مرز افتاده بود مامانم از استرس این خبر یائسته شد و چقدرررررر عذاب کشید،،یعنی هرماه دکتر بود که همه گفتن بخاطر همین موضوع یائسته شدنه

عزیزم انشالله هیچی نیستش.. نگرانیتو درک میکنم 🩷 ولی کلا ایشون برن ویزیت بشن چکاپ بدن خیالتون راحت ...

ایشالله عزیزم 

درسته من خودم چند وقته میخام چکاپ برم هی تنبلی میکنم 

فقط دندونپزشکی و مرتب میریم با بچه ها 

دو تا دارو داده بیشتر مربوط به اعصابه 

حالا استفاده کنن ببینم ایشالله بهتر بشن 

و الا میبرم یه دکتر خوب 

میگفت یکم سخت بوده  

انشالله موفق بشن