2777
2789
عنوان

محفل دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 41813 بازدید | 6304 پست
مینا جون این که میگن برا فرزند سوم خونه و زمین و... میدن حقیقت داره؟کجا برم بپرسم  ما جنوب هست ...

نه گلم  این مال کسانیه ابو زمین دارن فکرکنم سهمیه ای هست  یه چیزی شنیدم امادقیقشونمیدونم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انشالله چیزی نیست نگران نباش برامامانت  بچه هم پیش میاد همه مون  بابچه هابداخلاقی کردیم&nb ...

چقد درگیری های آدم سریع عوض میشه 

من الان نه به ماشین فکر میکنم نه مغازه نه هیچی 

فقط میخام بدونم مامانم طوریش نباشه ❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹

اره واقعا بیانصافی تمام

اره بخدا

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چقد درگیری های آدم سریع عوض میشه  من الان نه به ماشین فکر میکنم نه مغازه نه هیچی  فقط می ...

خیالت راحت به امیدخداچیزی نیست بخاطریائسگی شایدهورموناش بهم ریختن

حالا دلمون رو آب نکنیدددددد،،،،من پسر دارم🥲

هنوزجوونی انشالله دختردارم میشی

عزیزم ناراحت نباش موقع پریودی ادم هورموناش بهم میریزه و عصبی.سعی کن عصر باهم پارکی جایی برین ،براش خ ...

مرسی عزیزم 

من که نزدیک پریودی اصلا آدم دیگه ای میشم 

رفتار هایی دارم که بعدش خنده ام میگیره که انقد درگیرشون بودم 

اره تمرین هاشو حل کنیم عصری میبرمش براش بستنی قیفی دوست داره میگیرم 

فردا امتحان داره پارک و شاید وقت نشه 

هر چند که دنیای بچه ها خیلی پاکه و چون تنها پناهشون ما پدر مادرهاشون هستیم سریع یادشون میره ما بزرگ‌ترها یادمون نمبره 

همین الان نشسته و غش غش میخنده و کارتون میبینه و ناهار میخوره 

انشالله که مورد خاصی نیس عزیزم فقط سرگیجه دارن؟ میخوای خودت برو ار دکتر مغز و اعصاب سوال کن شا ...

اره سرگیجه شدید 

هر دو سه روز یکبار پیش میاد جوری که حتما باید دراز بکشن 

به نظرت برم سوال کنم جواب درستی میده بدون دیدن بیمار 

یا حتی بیمار هم ببینه اول ام ار ای یا سی تی اس کن میفرسته 

وییی نی نی نه ماه😍😍😍😍😍😍چه خوردنیه الان

قربونت برم عزیرم.انشاالله قسمت شما.لامصب بااینکه دوتا پشت سر همن و خیلییی سختمه اما بچه چقد شیرینه خصوصا دومی ب بعد

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
دوازدهمه پسرتون ؟

اره