2777
2789
عنوان

محفل دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 41810 بازدید | 6304 پست
@فرزانه58سابق   سلام عزیزم خوبی؟ بخدا شرمنده ام دیروز رفتم بانک کلا یادم رفت بپرسم سوالتو ا ...

فدای سرت

قسمت نبوده

هر کی لازم داشت خودش میره میپرسه 😂

خوب مبارکا باشه😍😍

خیرشو ببینی😍

اره اون باجه تسهیلات خیلی شلوغ میشه. منم هربار رفتم کلی منتظر نشستم

اگر تا ابد هوای دیدنت نیفتد از سرم چه کنم؟!

خیلی حس بدیه میفهمم😔 بیین هر مادری بالاخره یکی دوبار از دستش دررفته، یه دستی به بچه زده. مهم اینه ...

من خیلی خیلی آدم صبوری هستم فرزانه ولی واقعا امروز کم آوردم 

وقتی صداش کردم بغلش کردم و معذرت خواهی کردم ازش و بهش گفتم از جایه دیگه ناراحت بود و حالم بد بود 

بدی اش اینه پسر من اصلا مثل بچه هفت ساله نیست 

انقد که فهمیده اس انگار من یه آدم بزرگ و زدم انقد برام سخت تموم شد 

یکمم باهاش شوخی کردیم ‌و قلقلکش دادم 

حالا دوباره هم اینا رو بهش میگم که بدونه تکرار نمیشه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم من شمالم و دور برمون همه شهر روستاهایی هست که زمین کشاورزی دارن،فکرکردیم ماشین آلات کشاورزی بخ ...

انشاالله خیر و پرسود باشه

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
میدونم عزیزم ما خودمون مادریم منم عصبی میشم بچه ها رو دعوا میکنم.پیش میاد اما باید بیشتر رو اعصابمون ...

چه مبدونم 

میدونی داره یائسه هم میشه فکر میکنم از اونم باشه 

خدا به همه سلامتی بده 

چرا انقدر استرس داری؟این استرس به پسرت منتقل نمیشه؟ ایشالله که موفق باشه

ممنونم 

نه جلوپسرم اصلاخیلی ریلکسم امابعدش دگه ازشدت دلشوره حالت تهوع داشتم میدونی این اخباری سوالات لومیرن یاسوالات میخرن یاتقلب میشه باعث استرس بیشترم شده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

عزیزم خوب  نمیدونم داستانش چیه امافکرکنم به بعضی ادماکه زمین وملک اینادارن ادوات کشاورزی میدن&n ...

مینا جون این که میگن برا فرزند سوم خونه و زمین و... میدن حقیقت داره؟کجا برم بپرسم 

ما جنوب هستیم 

چه مبدونم  میدونی داره یائسه هم میشه فکر میکنم از اونم باشه  خدا به همه سلامتی بده

دقیقا اتفاقا مال همونه باور کن.خدا انشاالله سلامتی بده بهشون

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
فدای سرت قسمت نبوده هر کی لازم داشت خودش میره میپرسه 😂 خوب مبارکا باشه😍😍 خیرشو ببینی😍 ...

قربونت عزیزم ❤️

اینکه انقدر زود کاراش انجام شد و واریز کردن مصمم شدم که بازم کم کم معدل جمع کنم

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنونم  نه جلوپسرم اصلاخیلی ریلکسم امابعدش دگه ازشدت دلشوره حالت تهوع داشتم میدونی این اخباری ...

اره واقعا بیانصافی تمام 

ممنونم  نه جلوپسرم اصلاخیلی ریلکسم امابعدش دگه ازشدت دلشوره حالت تهوع داشتم میدونی این اخباری ...

اره منم شنیدم،

اطراف ما چندسال قبل سوالات کنکور پزشکی رو خریده بود۱۰۰ میلیون ولی لو رفتن.

باباش تو بانک بود و نفوذ داشت براش پیداش کرده بود

عزیزم من شمالم و دور برمون همه شهر روستاهایی هست که زمین کشاورزی دارن،فکرکردیم ماشین آلات کشاورزی بخ ...

این خیلی ایده خوبیه

اگه همسرت اهل کار باشه

اگر تا ابد هوای دیدنت نیفتد از سرم چه کنم؟!

خانما روزدخترای گلتونم مبارک نمیدونم کدوماتون دخترداریدغیراتوسا منم یه دونه دارم  ازاول اردیبهش ...

ایجانم😂😂خداحفظش کنه روزشون هم مبارک،

فرزانه و تانیسا اگه درست گفته باشم میدونم دختر دارن