2777
2789
عنوان

محفل دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 41810 بازدید | 6304 پست
مامانم از عید سرگیجه داره زیاد هم هست  چون روزه میگرفت گفتم حتما بخاطر اونه  دیگه این رو ...

عزیزم ناراحت نباش موقع پریودی ادم هورموناش بهم میریزه و عصبی.سعی کن عصر باهم پارکی جایی برین ،براش خوراکی موردعلاقه اش را بخر و خوش بگذرونین

بچه ها  مامانمو چیکار کنم  به نظرتون سرگیجه اش برا چیه ؟؟ الان متخصص داخلی فکر کنم رفته ...

انشالله که مورد خاصی نیس عزیزم

فقط سرگیجه دارن؟

میخوای خودت برو ار دکتر مغز و اعصاب سوال کن

شاید نیاز به ام ار ای داشته باشن.

اگر تا ابد هوای دیدنت نیفتد از سرم چه کنم؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام هلن جانم ممنون که تاپیک زدی. من از دیروز نتونستم سر بزنم یعنی اون تاپیک دیگه فقط برای ماشین ب ...

سلام عزیز دلم خوش اومدی منتظرت بودم.اره گلم گفتم اونجا سوال پیچ شدین اذیت شدین بیاین اینجارفرش شین

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

@فرزانه58سابق سلام عزیزم خوبی؟

بخدا شرمنده ام دیروز رفتم بانک کلا یادم رفت بپرسم سوالتو

اخه باجه تسهیلات خیلی دیر راه مینداختن

هر نفری که نوبتش میشد یه ربع طول میدادن

دیگه سه ساعتی تو بانک همینطوری نشسته بودیم کلافه شدیم

بخاطر همین یادم رفت 🤦🏻‍♀️

راستی دیروز مدارکو دادم و امروز واممو واریز کردن 😊

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 شاهدخوبه وهیت امنایی هاهم خوبن توذهنت باشن

یه هیت امنایی هست اتفاقاً نزدیک خونمون هم هست،ولی میگن شاهد عالیه معلماش چندتا از معلماش 

معلم مدرسه نمونه بودن توکل بر خدا 

اگه نشد میبرمش اونجا

سلام عزیز دلم خوش اومدی منتظرت بودم.اره گلم گفتم اونجا سوال پیچ شدین اذیت شدین بیاین اینجارفرش شین

عزیزمی ❤️

درگیر خرید و فروش ماشینم و از دیروز خونه نبودم وقت نکردم بیام سایت

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه ها  مامانمو چیکار کنم  به نظرتون سرگیجه اش برا چیه ؟؟ الان متخصص داخلی فکر کنم رفته ...

انشالله چیزی نیست نگران نباش برامامانت  بچه هم پیش میاد همه مون  بابچه هابداخلاقی کردیم  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چه کاری؟توضیح میدی

عزیزم من شمالم و دور برمون همه شهر روستاهایی هست که زمین کشاورزی دارن،فکرکردیم ماشین آلات کشاورزی بخریم همسرم پاره وقت کار کنه با توجه به شناختی که از زمینو و دستگاه هاشون داره.

البته فقط در حد حرفه،اگه خدا بخواد بتونیم وام پیدا کنیم خیلی خوب میشه

عزیزمی ❤️ درگیر خرید و فروش ماشینم و از دیروز خونه نبودم وقت نکردم بیام سایت

انشاالله ب بهترین قیمت فروش بر فدات

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
احتمالا آذر ۴۰۱

ای جان خدا حفظش کنه .شمام مهر باید برین سرکار؟

عزیزم من شمالم و دور برمون همه شهر روستاهایی هست که زمین کشاورزی دارن،فکرکردیم ماشین آلات کشاورزی بخ ...

عزیزم خوب  نمیدونم داستانش چیه امافکرکنم به بعضی ادماکه زمین وملک اینادارن ادوات کشاورزی میدن  یه سوال جهادکشاورزی شهرتون بپرس

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖