2777
2789
عنوان

محفل دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 41810 بازدید | 6304 پست
چه خوب اینجا تاپیک زدین  مرسی هلن جان

سلام گلم فدات خوش امدی

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
دلم داره میترکه  هستین یکم صحبت کنم ...

بگو گلم چرااا؟

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باید بشینم‌یه نامه به مدیرکلمون بزنم ببینم چی میگه.

ادم معقولیه

ازونطرف ماده ۱۷ قانون جوانی جمعیت میگه باید حقوق کارمندایی که فرزند دوم یا دوم به بعدشون رو از ابان ۱۴۰۰ به بعد دنیا اوردن، باید کامل واریز بشه

این ۴تومن به هیچ جام نمیرسه

حتی قسطامم نمیرسونم باهاش

اگر تا ابد هوای دیدنت نیفتد از سرم چه کنم؟!

بگو گلم چرااا؟

مامانم از عید سرگیجه داره زیاد هم هست 

چون روزه میگرفت گفتم حتما بخاطر اونه 

دیگه این روزا خیلی زیاد شده بود اصرار بهش که برو دکتر 

میگه میترسم برم بگن توموره ،یعنی بدترین حالت ممکن و گفت ‌و آتیش انداخت تو دلمون 

خلاصه رفت دکتر و آزمایش داده کم خونی و تیرویید نبوده 

تا امروز گفتم شاید کم خونه ولی نبود 

حال دلم خیلیییییی بده میگم بیا بریم دکتر مغز و اعصاب میگه نمیام خودش خوب میشه 😭😭😭

کلافه ام حالم بده ،

از اون ور امروز فردام پریود میشم اونم روانمو بهم ریخته 

رفته بودم با بچه ها بیرون 

دخترم شیشه آب معدنی و کامل تو صندلی عقب خالی کرد 

خودمو نگه داشتم دعواش نکردم 

اومدیم خونه داشتم رو صندلی و خشک میکردم یه ظرف مایع لباس پرسیل تو ماشین بود ، دادم دست پسرم ۷ سالشه نگه داره ببریم خونه 

انقد که شیطونه انداخت از دستش پاره شد همه اش ریخت تو پیلوت 

پیلوتم تازه چند روز پیش شستن 

منم یه لحظه کنترلم و از دست دادم یکی زدمش 

خدا دستمو بشکنه 🥹🥹🥹 بغض کرد خیلی پسرم بچه خوب و فهمیده ای هست کلی شرمنده اش شدم 

اومدم خونه بهش گفتم جلو چشمم نباشی نمیخاستم حرکت اشتباه دیگری بزنم چون هنوز عصبی بودم 

دیدم رفته تو اتاقش نشسته ریز گریه میکنه 

یکم نشستم یه آب خوردم رفتم صداش زدم الان داریم باهم تمرین های فارسی شو حل میکنیم و اون یادش شده 

ولی دل من داغه 

شاید باورتون نشه ولی من اصلا یادم نمیاد تا حالا زده باشمش 

دمشون گرم😍 بنظرت منم برم صحبت کنم باهاشون؟

من خودم هیچ صحبتی نکردم فقط دیذم حقوقم داره کامل میاد گفتم خودمون همکاری میکنیم با کارمندامون.برو عزیزم بگو ضرر نداره.کدوم ارگان هستی گلم؟

باید بشینم‌یه نامه به مدیرکلمون بزنم ببینم چی میگه. ادم معقولیه ازونطرف ماده ۱۷ قانون جوانی جمعیت ...

عه جدا؟ خب حتما بر اساس همون حقوق منو کامل ریختن.نینیتون کیه بدنیا اومده؟

انشالله پسرت موفق باشه برانمونه هم اسمشونوشتی؟

جون دلم نمونه قبول نمیشه.

چون خیلی تست و امتحان ازشون میگیرن

میخوام اگه بشه ببرمش شاهد،باباش جز نیروهای سپاهی هست ولی رسمی نیست،ببینم قبولمون کنن یا نه

مامانم از عید سرگیجه داره زیاد هم هست  چون روزه میگرفت گفتم حتما بخاطر اونه  دیگه این رو ...

خیلی حس بدیه میفهمم😔

بیین هر مادری بالاخره یکی دوبار از دستش دررفته، یه دستی به بچه زده. مهم اینه بچه ها فراموش میکنن قربونشون برم♥️

ولی بنظر من با سکوت از کنارش نگذر.‌

براش توضیح بده که به خودت حق نمیدی بهش خشونت کنی. بگو تحت فشار بودی و نگرانی داشتی.

بگو دیگه تکرار نمیکنی تا خیالش راحت باشه.

من باشم ازش معذرت خواهی ام میکنم💔

ولی قبلا یه جا خوندم یا به بچه خشونت نکنین، یا اگه خشونت کردین دیگه عذاب وحدانتونو نشون ندیدن😐 اما من قبول ندارم.

بعدم

کار هر روزه هر لحظه ات که نبوده فدات شم

این مسایل ریز ریزم که تعریف کردی، اعصابتو ضعیف کرده.

اگر تا ابد هوای دیدنت نیفتد از سرم چه کنم؟!

مامانم از عید سرگیجه داره زیاد هم هست  چون روزه میگرفت گفتم حتما بخاطر اونه  دیگه این رو ...

میدونم عزیزم ما خودمون مادریم منم عصبی میشم بچه ها رو دعوا میکنم.پیش میاد اما باید بیشتر رو اعصابمون کار کنیم.ماد تون حتما ضعف دارن قرصای تقویتی میل کنن حالا ضررم نداره ی دکتر مغز و اغصاب برن راضیشون کن ک اصلاقرار نیس نشونه بدی باشه این قضیه

جون دلم نمونه قبول نمیشه. چون خیلی تست و امتحان ازشون میگیرن میخوام اگه بشه ببرمش شاهد،باباش جز نی ...

شاهدخوبه وهیئت امنایی هاهم خوبن توذهنت باشن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖