انشالله نمیگیره بچه های من گرفته بودن دخترداداشم اومد دوسالش بودنگرفت چندروزم خونم بود
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
نه ایران دیزله یامثلا اونادرطرح قبلین رومیزارن بعضیافکرمیکنن مربوط به مرحله دومه
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
ببین درست میگیا بالاخره کسی که دنبال سوده باید یه مقدار ریسک پذیرم باشه ماهم دفعه قبل ریسک کردیم ب ...
بله عزیزم خوبه کمک کنیم....ولی مااینجا اون چیزی که میدونیم رومیگیم این تقصیرهیچکسی نیست که هرروزیه بخشنامه یه قانون میاد...شماکارت درسته اصلاااانگران نباش....