2777
2789
عنوان

محفل دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 41784 بازدید | 6304 پست
ممنون عزیزم...امیدوارم زودی خوب بشه دخترکوچیکم نگیره آخه فقط۱۴ماهشه...

انشالله نمیگیره بچه های من گرفته بودن دخترداداشم اومد دوسالش بودنگرفت چندروزم خونم بود

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه خوب😍😍 اینطوری بچه یکساله اش تموم میشه تا برگردی سرکار😍 مرخصی بدون حقوق گرفتی؟ یا از ذخیره مر ...

نه گلم بدون حقوق نبود

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
نه اگه بیاد که بخاطر اعتراضا مهلت وکالتی نمیدن. یادت نیس دفعه قبل چقدررر اعتراض کردن که اشتباه وکال ...

اخه اون اشتباع از خود مردم بود الان میشه اشتباه وزارت که ی خودروسازو بعد اعلام کرده

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
تااونموقع ازدگه بزرگترمیشه میتونی بذاری مهد

میناجون اره گفتم یا مهد ببرم یا پرستار بگیرم

راستی هلن جان اگه دوست داشتی بگو از سر فضولی نیستا، چون خودمم درگیرشم اعصابمو خرد کرده. اول اینکه ...

سلام عزیزدلم.فداتشم این چ حرفیه.شمام فرهنگی هستی گلم؟

آها خوب پس اینا در راستای همون یکپارچه قبلیه

نه ایران دیزله  یامثلا اونادرطرح قبلین رومیزارن  بعضیافکرمیکنن مربوط به مرحله دومه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

عزیزم حتی اگرایرانخودروهم بیاد مقصرشمانیستی ...شماکه عمدا اینکارونکردی فقط محض راهنماییشون گفتی هیچچ ...

ببین درست میگیا

بالاخره کسی که دنبال سوده باید یه مقدار ریسک پذیرم باشه

ماهم دفعه قبل ریسک کردیم بالاخره

حتی من تعریف کردم که سری قبل قرار نبود بهمن موتور باشه ولی روز ثبت نام دیدیم هست

ولی باز تهش میگم اگه بتونیم کمکی به کسی بکنیم

دریغ نشه

اگر تا ابد هوای دیدنت نیفتد از سرم چه کنم؟!

ببین درست میگیا بالاخره کسی که دنبال سوده باید یه مقدار ریسک پذیرم باشه ماهم دفعه قبل ریسک کردیم ب ...

بله عزیزم خوبه کمک کنیم....ولی مااینجا اون چیزی که میدونیم رومیگیم این تقصیرهیچکسی نیست که هرروزیه بخشنامه یه قانون میاد...شماکارت درسته اصلاااانگران نباش....

نه عزیزم

من پیمانی هستم اما باهام همکاری کردن حقوقمو نفرستادن بیمه بده و کامل پرداخت کردن.خدا خیرشون بده