2777
2789
عنوان

محفل دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 41784 بازدید | 6304 پست
مینا جان یه چیزی از دیروز منو نگران کرده یادته تو تاپیک ماشین، خانومایی که طرح مادران داشتن اومدن پ ...

نه عشقم اولا نمیاد دوما اگر بیاد مهلت میدن دوبارع برای وکالتی کردن حساب چون خیلیا اعتراض میکنن اصلا نگران نباش

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عشقم اولا نمیاد دوما اگر بیاد مهلت میدن دوبارع برای وکالتی کردن حساب چون خیلیا اعتراض میکنن اصلا ...

نه اگه بیاد که بخاطر اعتراضا مهلت وکالتی نمیدن.

یادت نیس دفعه قبل چقدررر اعتراض کردن که اشتباه وکالتی کردن، تمدید کنن و فلان. ولی تمدید نکردن؟

اگر تا ابد هوای دیدنت نیفتد از سرم چه کنم؟!

آخه چون مطمئن بودن ایران خودرو نمیاد😥 وای من عذاب وجدان گرفتم

فرزانه جون الان گوگل بازکنی تیترزده پیش فروش ایرانخودروبمناسبت هفته کرامت شروع شد خوب بعضیامیگن ایرانخودروصبح میاد درصورتی اینطورنیست

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

حالا مهلت وکالتی کردن تموم شده؟

فکرکنم اره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

آخه چون مطمئن بودن ایران خودرو نمیاد😥 وای من عذاب وجدان گرفتم

الان چراعذاب وجدان عزیزم؟

نه عشقم اولا نمیاد دوما اگر بیاد مهلت میدن دوبارع برای وکالتی کردن حساب چون خیلیا اعتراض میکنن اصلا ...

راستی هلن جان

اگه دوست داشتی بگو

از سر فضولی نیستا، چون خودمم درگیرشم اعصابمو خرد کرده.

اول اینکه شمام استخدام پیمانی هستین درسته؟

دوم اینکه حالا که شمام مرخصی زایمان هستین، چقدر حقوق براتون واریز میشه؟

سوم اینکه حقوق شمام تو مرخصی زایمان از طرف تامین احتماعی واریز مبشه یا آموزش و پرورش؟

جوابای خودمم بزارم

اول، بله منم استخدام پیمانی

دوم، ۴ تومن خالی💔

سوم، از طرف تامین اجتماعی

سلام اتوساجان بچه های من گرفتن پمادولوسیون کالامین میزد هرروزم حموم میبرد باصابون بچه فیروزمیشستم یع ...

اره عزیزم به منم همین داروهاروداد...الان بردم حموم آوردم پومادمالیدم وشرکت سیتریزین استامینوفن داده بود ..بهش دادم...تاعصری لوسیونشم بمالم.. بچهاتون چندروزه خوب شدند؟

فرزانه جون الان گوگل بازکنی تیترزده پیش فروش ایرانخودروبمناسبت هفته کرامت شروع شد خوب بعضیامیگن ایرا ...

آها خوب پس

اینا در راستای همون یکپارچه قبلیه

اره عزیزم به منم همین داروهاروداد...الان بردم حموم آوردم پومادمالیدم وشرکت سیتریزین استامینوفن داده ...

تا سه روزیکم اذیت بودن دگه خوب شدن لباس گشادونخی بپوشون 

مینا جان یه چیزی از دیروز منو نگران کرده یادته تو تاپیک ماشین، خانومایی که طرح مادران داشتن اومدن پ ...

عزیزم حتی اگرایرانخودروهم بیاد مقصرشمانیستی ...شماکه عمدا اینکارونکردی فقط محض راهنماییشون گفتی هیچچچچ عذاب وجدانی نگیرر.. 

[QUOTE=291889630]خوب بعضیا نظر ما براشون مهم بود💔 دیگه ازین به بعد من اصلا نظر ....خوب دروغ نگفتیم گفتیم ایرانخودرو نیست