2777
2789
عنوان

محفل دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 41824 بازدید | 6304 پست
آره راست میگی😂😂😂 حالا منم که گفتم تاریخ تولد هر سه تا بچه هام یکیه. همه همون سوالارو ازم میکن ...

آره دقیقا 🤣🤣

بعضیا فکر میکنن من خودم از ابتدا برنامه ریختم 🫣

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یهویی دلم برای چهارده ماهگی پسرم تنگ شد🥺گردالو بود و اولین قدماشو چهاردماهگی برداشت من انقدر ذوقیدم

پسر من یه شیطونیه که یکسره دنبالشم

الان که پسرت دو سالو رد کرده راحت تر شده برات؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من یه شیطونیه که یکسره دنبالشم الان که پسرت دو سالو رد کرده راحت تر شده برات؟

اینکه طبیعه،تو سن کنجکاویه،،،خونه رو امن کن،چیزای خطرناکو جمع کن،دکوری اینارو جمع بزار ازاد برای خودش بچرخه،،،پسرمنم همس پسرت بود خیلی کنجکاو بود،بدتر ازاین ،این بود که مثلا میخواستم حواسشو از چیزی که براش خوب نیست پرت کنم اصلا حواسش پرت نمیشد🙁.

اره الانم برام خیلی راحتتره،منطقی تره اذیتش کمتر شده لج گرفتنش کمتره،ولی خب اینجوری نیست که کلا لجبازیو اینا نباشه ها،هست ولی کم....تنها اذیتی ک داره خیلی تنهاس و تنهایی رو‌ دوست ندارع،تنها بازی نمیکنه

اینکه طبیعه،تو سن کنجکاویه،،،خونه رو امن کن،چیزای خطرناکو جمع کن،دکوری اینارو جمع بزار ازاد برای خود ...

خونه که کلا از حالت اصلیش خارج شده

اره پسر منم تنهاس طفلی

فقط منتظرم زودتر سه سالش بشه ببرمش مهد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خلاصه که از من ناراحت نشو♥️ از بزرگیته عزیزم مطمین باش همیشه دعای خیرشون پشت سرته♥️ منم همیشه ...

قربونت برم اصلا ناراحت ک نیستم عاشقتم هستم

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
خوش به حالت که لاقل گریه ات میاد من انگار چشمه اشکم خشک شده😭 وگرنه انقدرر به حالت گریه میرسم، اما ...

من اشکم دم مشکمه 

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
 خونه که کلا از حالت اصلیش خارج شده اره پسر منم تنهاس طفلی فقط منتظرم زودتر سه سالش بشه ببرمش ...

خونه من الانم همینه🤭اره منم تصمیم دارم بزارمش مهد،دنبال مهدم ولی شوهرم اصلا قبول نمیکنه میگه زوده😕البته من فقط برای تنهاییش میخوام اینکارو کنم،

مرسی عزیزم همچنین بچه های خودت 🥰 خودمم دوست داشتم ولی دیگه واقعا باید تو همون روزا زایمان میکردم.. ...

ممنون عزیزم 

ببین تاریخ سونو میده تاریخ طبیعی هست 

واسه سزارین معمولا ۱۰ روز زودتر انجام میدن 

منم ۳۹ هفته و دو‌ روز بود فکر میکنم به حساب خودم ‌

خونه من الانم همینه🤭اره منم تصمیم دارم بزارمش مهد،دنبال مهدم ولی شوهرم اصلا قبول نمیکنه میگه زوده😕 ...

توام صبر کن سه سالش بشه یکم از آب و گل دربیاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وامای رسالت و مهرایران تو استعلاما مشخص نمیشن😂 ولی بالاخره برای ضامن به همسرت احتیاج پیدا میکنی

عه چه جالب👍 ولی اره بالاخره یجا گیرش میوفتم 😂 همون بهش بگم ببینم چی میگه 

ولی خدایی تا حالا واسه وام اذیت نشدیم 

اخه الان از تنهایی خیلی اذیته خیلی،،همش حوصلش سر میره مچسبه بهم،،

الان مستقل هست؟

یا مثلا میتونه کامل حرف بزنه؟

چون بنظرم بچه باید وقتی بره مهد که اگه اونجا باب میلش نبود قشنگ بیان کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنده خدا تو تاپیک‌ذماشین بیشتر از ماشین در مورد وام مهر ایران صحبت کرده بود😂

راستش من هم اینجا هم تاپیک اقتصادی اولش میدیدم وامه 

نمی خوندم رد میشدم😮‍💨😮‍💨 

یا مثلا بیمه 

یا حقوق 

یا رتبه بندی 

چون هم اطلاعات نداشتم که بخام چیزی بگم هم چون بکارم نمیومد 

راستش من هم اینجا هم تاپیک اقتصادی اولش میدیدم وامه  نمی خوندم رد میشدم😮‍💨😮‍💨  یا مث ...

البته همین ۱۰۰ رو هم مثلا گذاشتیم کشاورزی 

چون قراره دو تا ۲۵۰ یکی بنام من یکی همسر برداریم 

گفتیم تو بانک خودشون باشه