2777
2789
عنوان

شن کلیه

273 بازدید | 11 پست

سلام 

سونو دادم گفتن شن داره دوتا کلیه هات اونم ۲ میلی خیلی درد دارم از زیر شکمم تا پهلوهام و ده دقه ای یبار میرم دسشویی چیکار کنم بیفتن انقد درد دارم نمیتونم حتی بلند بشم از دسشویی رفتن انقد خستمممم 

شیاف دیکلوفناک

به حالت طناب زدن بپر بپر کن و مایعات فراوون بخور 

من تا ۴ میلو دفع کردم ولی ی ۸ و نیم ی بار گیرکرد که رفتم سنگ شکن

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیاف دیکلوفناک به حالت طناب زدن بپر بپر کن و مایعات فراوون بخور  من تا ۴ میلو دفع کردم ولی ی ...

چقد طول کشید تا دفع کردین ؟ من از اب زیاد خوردن بدم میا نمیتونم اب بخورم  شما تکرار ادرار داشتین؟

چقد طول کشید تا دفع کردین ؟ من از اب زیاد خوردن بدم میا نمیتونم اب بخورم  شما تکرار ادرار داشتی ...

۴ میل رو حدود یک هفته

تکرار ادرازتونم وقتی سنگتون افتاد خوب شد؟ روزانه چقد طناب میزدبن؟ چقد اب میخوزدین؟؟؟ 

طناب نمیزدم بپر بپر میکردم یجورایی

تکرر ادرار چون اب بیستر میخوری طبیعیه

ابم والا اندازه نمیکردم هرچقد بتونم دیگه

انقد درد دارم حس میکنم کل اعضای داخل شکمم دارن تیر میکشن

درد کلیه همینطوره گلم

من با شیاف کنترل میکردم نمیشد میرفتم مورفین میزدم ولی خب خیِی بزرگتر بودن مال من

طناب نمیزدم بپر بپر میکردم یجورایی تکرر ادرار چون اب بیستر میخوری طبیعیه ابم والا اندازه نمیکردم ه ...

ن تکرار ادرارم کلا فک نکنم مال اب باشه چون قبل اینگه بدونم شن دارم اب نمیخوردم زیاد و تند تند دسشویی بودم