2777
2789
عنوان

بتای بالا

8874 بازدید | 35 پست

سلام.دوستان من پلی کیستیک بودم و اصلا در حال اقدام برای بارداری نبودم.فقط دنبال درمان پلی بودم,یعنی وزنم رو کم کردم و سالم خوری رو شروع کردم و رابطه بدون جلوگیر هم پی میومد که داشته باشم.

چون پریودم نامنظم بود وقتی پرود نشدم شک نکردم.آخرین بار که پریود شدم 9 فروردین بود.حدود دو هفته بود که درد سینه داشتم و به بو حساس بودم.27 اردیبهشت شک کردم و 3 بار بیبی چک گذاشتم که هر سه تاش مثبت شد.با کمال ناباوری آزمایش خون دادم و گفت مثبته.ولی بتام خیلی بالاست.160000 زده واسم..یعنی سن بارداری م بالاست , یا خطر داره و یه مشکلی هست؟امروز میخام برم سونو.شما سابقه داشتید؟

شایدم دوقلوئه😍😯

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

بتا بالاس شاید دوقلویی

خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عدد بالای بتا هییییچ ربطی نداره به دوقلویی خانوما،، من با بتای ۱۶۲ دوقلو بار دار بودم و با بتای ۳۰۰۰ تک قلو. فقط ربط مستقیم به ویار داره بتا هرچی بالاتر حالت تهوع و ویار در بارداری سخت تره، من بتای کم دوقلوییم بارداری راحتی داشتم ولی با اون یکی پدرم دراومد ازبس تهوع و استفراغ و حساسییت به بو و اینا گریه ام انداخت، البته بالای غیر طبیعی در اوایل نشونه خارج رحمی هست، ولی اسی به احتمال ۹۹ درصد سن بارداریش بالاعه دیر فهمیده و اوایلش نیست برا همین زیاده بتاش😍😍😍 اسی خیییییلی خوشخالم برات خدا صالحش کنه برات

کاش من هم تو زندگیم یک باباطاهر داشتم که بهم میگفت: گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ بیا قسمت کنیم دردی که داری، بیا قسمت کنیم بیشش به من ده، که تو‌ کوچک دلی طاقت نداری 
واقعا؟؟سابقه دوقلویی نداریم سمت ما

راستش کسایی که دو سه روز از موعدشون بگذره و بالا باشه که دو قلو بودن

ولی خب شما سن بارداریت الان بالای یکماهه شایدم برا اونه که بالاس

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
عدد بالای بتا هییییچ ربطی نداره به دوقلویی خانوما،، من با بتای ۱۶۲ دوقلو بار دار بودم و با بتای ۳۰۰۰ ...

وای مرسی عزیزم   ...خیالم یخرده راحت تر شد.خیلی استرس داشتم.دیروز و پنجشنبه عصر هم که دکتر نبود.برام دعا کنید ایشالله همه چی خوب باشه  

راستش کسایی که دو سه روز از موعدشون بگذره و بالا باشه که دو قلو بودن ولی خب شما سن بارداریت الان با ...

آره من اصلا شک هم نکردم که باردارم.تازه ناراحت بودم چرا پریود نمیشم  

وای مرسی عزیزم     ...خیالم یخرده راحت تر شد.خیلی استرس داشتم.دیروز و پنجشنبه عصر هم که دک ...

نگران نباش همه چی نرمال و خوب برات پیش میره، خداجون سورپرایزت کردها،،،،

اینجا باید گفت هرچه دلم خواست مه آن میشود، هرچه خدا خواست همان میشود

کاش من هم تو زندگیم یک باباطاهر داشتم که بهم میگفت: گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ بیا قسمت کنیم دردی که داری، بیا قسمت کنیم بیشش به من ده، که تو‌ کوچک دلی طاقت نداری