2777
عنوان

بتای بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 10871 بازدید | 35 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

نگران نباش همه چی نرمال و خوب برات پیش میره، خداجون سورپرایزت کردها،،،، اینجا باید گفت هرچه دلم خوا ...

آره دقیقا  ...اصلا فکر نمیکردم حالا حالا ها باردار بشم..وزنم اومد پایین حدود 10 کیلو و ینجوری شد

باید سونو بشی عزیزم انشا… که سلامته

آره امروز عصر میرم.پنجشنبه عصر جایی نبود که برم.رفتم چندجا گفتن شنبه بیا.حالا امروز میرم مطب دکتر زنان زایمان همونجا سونو هم داره.واسم دعا کن عزیزم..ممنون  

عزیزم به سلامتی سونو رفتی چیشد؟چند هفته ای؟

خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏
نه هنوز ساعت 6 بهم وقت داده.ایشالله رفتم میام برات ریپلای میزنم    

لن اشالله با خبر خوش بیای عزیزم از ته دلم برات دعا میکنم

خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏
سلام عزیزم.رفتم سونو گفت ۶ هفته و ۵ روزته‌.بتا عادیه.قلب جنین هم تشکیل شده😍😍خدایا شکرت

عزیزمممن الهی خوش خبر باشی.😍😍😍اخرین پریودت کی یوده؟

صدا قلبشم شنیدی؟

اولین روز آخرین پریودم 9 فروردین بود.آره    

به سلامتی عزیزم ان اشالله صحیح و سالم بغلش کنی