2777
2789
عنوان

عصبانی ام

82 بازدید | 11 پست

سلام

من اومدم با تاپیک خواهر شوهر

نمیدونم ما دخترا آبمون کمه یا نونمون ک میریم ازدواج میکنیم

بعد ۲هفته میری خونه مادرشوهرت دلت وابشه اعصاب و روانت بهم میریزه و برمیگردی.آقا شما اجازه میدین عمه بچتون بدون اجازه بچه شیرخوار رو برداره ببره خونه خودش.اونن با دین تاکید ک ۱ ساعت کمتر نمیارم؟ اونم با وجود یک دختر خیلی شروری ک داره و دائم از حسودی میخواد بک بلایی سر بچه تون دربیاره؟همش میخواد دستشو بپیچونه یا بزنتش بچس دیگ حسودی میکنه

خواهر شوهرمن اینکارو میخواست کنه نه سلامی نه علیکی بچه رو زبر بغل زده من دارم میبرمش😐

خودشم مهمون داره با ۵تا بچه تو خونشون و داره شامم میپزه بچه منو ببره که مهمونا ببینن

حالا منم اجازه ندادم روشو اونور میکنه و قهر میکنه 

طبقه بالایه خونه مادرشوهرمن!

من خونه مادرشوهرم میرم ولی هرسری اعصاب منو خرد میکنه

قیافه میگیره،توحرفاش فقط اسم شوهرمو صدا میکنه ک مثلا با تو نیستم

من بااین چ برخوردی کنم؟ چندباره ازین رفتارا میکنه و ندید میگیرم ولی خونه من میاد مثل دسته گل پذیرایی میکنم ازشون.

موقع رفتن نیومد ببینه کی داره میره اصن

اونوقت ما تا درخونشون بدرقه میکنیم😂

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
باشوهرت حرف زدی

اره عزیزم خودشم میبینی ولی خودت میدونی ک مردا فک میکنن خونواده شون هیچ قصد و قرضی ندارن

میبینه داره بهم بی احترامی میکنه

داریم خداحافظی میکنیم از پایین داد میزنه خداحافظ اونم نیومد ببینه کی داره میره

شاز تو خونش گف خدافز!

بچه ننه ان از بس

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچوقت بچت ده دقیقه هم از خودت دور نکن .منم ازم ایراد میگرفتن که حساسی زیاد رو بچت ،یا مگه چی میشه بره  ،اما اینقد گفتم تا متوجه شدن  که بچه من همیشه باید با من باشه ،چون بچه نیاز به این داره که دلسوزترین شخص که مادرشه تو این سن مراقبش باشه .

بچه دیدم که دور از چشم مادرش لپشو میکشن .یا میگن تا مامانش نیست حسابی ببوسیمش. در حد وحشتناک.

یا ویشگونش میگیرن و میخندن .یا بالا و پاییین  پرتش میکنن جو میگیرتشون.بچه هم زهره ترک میشه .

اینا رو طی سالها دیدم از افراد مختلف .برا همین نمیزارم بچم بدون من جایی باشه.

واقعا هر کی میخواد ناراحت بشه بشه  .نهایتش بگو خودمم میام با بچم نمیتونم یک دقیقه هم ازش جدا بشم 

عجیبه شوهرت باید طرف تو رو بگیره

میگیره گلم ولی یجوری رفتار نمیکنه که اونا بفهمن کارشون زشته...

اتفاقا امروز میخوام بهش بگم تا وقتی انقدر شل بگیری هیچ فایده ای نداره

هیچوقت بچت ده دقیقه هم از خودت دور نکن .منم ازم ایراد میگرفتن که حساسی زیاد رو بچت ،یا مگه چی میشه ب ...

دقیقا مگه بچه من وسیله بازیه ک میبری مهمونات ببینن

دوروز دیگ بزرگ بشه میای از خونم برمیداری میبری...

اخه حالبه جلوی روی من بچش کخ میریزه هیچی نمیگه 

من نباشم ببین چ شود😐

بعدم اعتماد به هیچکی نیومده دختر بچه رو بدم

حالا تو بدون اجازه دختر خودشو ببر قیامت میشه.

نه من احازه ندادم فقط اینکه من میرم خونه مادرشوهرم نمیدونم چرا این قیافه میاد

به خونه این باشه سالی یبارم نمیرم و نخواهم رفت

دقیقا مگه بچه من وسیله بازیه ک میبری مهمونات ببینن دوروز دیگ بزرگ بشه میای از خونم برمیداری میبری.. ...

بزار قیافه بیاد .شما توجه نکن.دنبال بهونه هست عصبیت کنه چیزی بگی ،الم شنگه راه بندازه ،در آخر هم مظلوم‌نمایی کنه بگه مگه من چیکار کردم یا چی گفتم که اینطور کرد .

خلاصه اینکه قصدش خیر نیست وقتی قیافه میگیره برات یعنی اعلام جنگ .شما گولش نخور آرامشت حفظ کن ،با شوهرت هم سر اون زیاد یکی دوتا نکن حساس میشه ،میگه مقصر تویی مگه خواهرم چی گفته .

وقتی که دیدی خالش خوبه آروم بگو من دوست دارم بچم پیش خودم باشه وگرنه میدونم چقدر خانوادت ما و بچمونو دوست دارن .

با سیاست جلو برو عزیز 

بزار قیافه بیاد .شما توجه نکن.دنبال بهونه هست عصبیت کنه چیزی بگی ،الم شنگه راه بندازه ،در آخر هم مظل ...

حرف شما کاملا درسته ولی شوهر من قلقش اینه تا چیزی جدی بهش نفهمونی براش مهم نیس

عملا جوری داشت ناز خواهرشو میکشید ک انگار من مقصرم...

یجوری شده انگار باید بکوبی تو سرش تا بفهمه

قبلا با ملایمت میگفتم ابدا جدی نمیگرفت و هیچ کاری نمیکرد

یبار دعوا انداختم بخدا تا دست و پاشونو جمع کردن

هی زنگ میزدن بچع رو فلان جا نبر یا ببر

عکس ازش نذار

انگار همه مادرش بودن جز من!

منم دیگ زنگ زدم به باباش گفتم هیچکس حق دخالت تو بچه داری منو نداره

شوهرمم میخکوب شده بود.ازونور باز خواهرشوهرم استوری و تیکه مینداخ

بااونم قهر کردم مهمونی هم گرفتم توقع داشتن دعوتش کنم

تو روی همه شون واستادم گفتم دعوتش کنم بگم ببخشید بهم بی احترامی کردی

تا دیگ خودش زنگ زد معذرت خواست

ولی این رو چون باهام سرشاخ نشده مث اینک باید یک گوشمالی بدم

من خدارو شاهد میگیرم که اگر ذره ای به اینا کار داشته باشم ولی اینا کخ زیاااد دارن

حرف شما کاملا درسته ولی شوهر من قلقش اینه تا چیزی جدی بهش نفهمونی براش مهم نیس عملا جوری داشت ناز خ ...

خودت بهتر میدونی چطور رفتار کنی تا نتیجه بگیری عزیز چون بهتر میشناسیشون .

اما مراقب باش  تندی و دعوا هم همیشه جواب نمیده .

حد وسط بگیر همیشه  گلم .یعنی زیاد تند نرو حتی اگر میخواهی متوجه اشتباهشون کنیشون

خودت بهتر میدونی چطور رفتار کنی تا نتیجه بگیری عزیز چون بهتر میشناسیشون . اما مراقب باش  تندی ...

صد درصد همینطوره ک میگین شایدم دعوا یک چیز عادی بشه اسن وسط

مرسی عزیزمواز راهنمایتتون