2777
2789
عنوان

چشمای قشنگم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 49 پست
من یه کم ترسوام میتریم نتیجه عکس بگیرم وگرنه مشکلی باهاش ندارم بخصوص که دارم اعتماد به نفسمو از دست ...

اصلا نتیجه بد نمیگیری از من بپرس که انحام دادم عالیه اعتماد به نفست کلی میره بالا همین ژل میدونی چقدر پوست صاف و قشنگ میکنه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همه ما پیر میشیم دیر یا زود . باید برای زندگی هدف داشت. هدف از زندگی همیشه زیبا بودن نیست . باید زیب ...

ممنونم خودمم خیلی به این فکر میکنم کلا ادم نااگاهی نیستم همیشه عمیق تر به زندگی نگاه میکنم و شاید همین باعث شده بیشتر از سنم خط و خطوط داشته باشم ...به هر حال ادمیم دیگه گاهی دلمون میگیره از بالا رفتن سن و میخوایم انکارش کنیم

اگه به این باشه پس باید از شونزده سالگی بگیم پیریم.

نه ولی میگم اونجا قابل مقایسه با اینجا نیست شرایط کشورم تو روحیه شهرونداش اثر مستقیم داره 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
منم دوست ندارم پیر بشم احساست کاملا طبیعی هست به پوستت رسیدگی کن ولی واقعیت رو هم باید بپذیریم خودت ...

میدونی مشکل اینجاست که میمیک صورتم بالاست هر وقت حرف میزنم کل اجزای صورتم حرکت میکنه انگار ....با چشمام زیاد حرف میزنم☺

هایفو کن برای لیفت صورتت بعدش برو ژل گونه و شقیقه ‌خط لبخند و‌لب برنم مژه نداری بکار موهاتو پروتئین ...

موهام و مژه هام و ابروهام خوبه نسبتا حتی موهام سفیدی م نداره به اون شکل ولی دور چشمم وقتی میخندم عمیق خط میفته و چهره م شادابی نداره دوست ندارم دیگه تو عکسا باشم

ممنونم خودمم خیلی به این فکر میکنم کلا ادم نااگاهی نیستم همیشه عمیق تر به زندگی نگاه میکنم و شاید هم ...

البته هنوز شما سنی ندارین تازه چل چلیتون نرسیده . طبیعیه ولی نباید خیلی رو شما تاثیر بذاره . اصلا این حال و هوا نعمتیه که انسان به خودش تشر بزنه که دیگه بچه نیستیم و باید بار خودمونو ببندیم راه زیادی در پیش داریم ایشالا صد سال عمر با عزت داشته باشی گلم

میدونی مشکل اینجاست که میمیک صورتم بالاست هر وقت حرف میزنم کل اجزای صورتم حرکت میکنه انگار ....با چش ...

تو خود منی من ی خط هم رو پیشانی دارم ولی عمیق نیست میترسم از بوتاکس میترسم پلکم بیوفته ی وقت سه ساله میخوام ابرو میکرو کنم اونم نکردم کلا یکم محتاط عمل میکنم تو این مسائل فقط هر شب سعی میکنم آبرسان بزنم 

نه ولی میگم اونجا قابل مقایسه با اینجا نیست شرایط کشورم تو روحیه شهرونداش اثر مستقیم داره 

اون که اره ولی سن ۳۹ واقعا پیر نیس خیلیا تو همین سنا عروس میشن

👈لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندن به هیچ عنوان❌️❌️

اصلا نتیجه بد نمیگیری از من بپرس که انحام دادم عالیه اعتماد به نفست کلی میره بالا همین ژل میدونی چقد ...

چند وقت یه بار باید تزریق بشه؟ادمی نیستم که بخوام عمرمو تو کلینیکها یا ارایشگاه ها بگذرونم اخه🙈🙈ولی دلم میخواد واسه چروکای دور چشمم یه کاری کنم شما تزریق فیلر کردی؟