2777
2789
عنوان

چشمای قشنگم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 49 پست
تو خود منی من ی خط هم رو پیشانی دارم ولی عمیق نیست میترسم از بوتاکس میترسم پلکم بیوفته ی وقت سه ساله ...

اخ اخ منم تصمیم به هر کاری که میگیرم تا یه تجربه بد میبینم پشیمون میشم میگم طبیعی پیر بشم بهتره ولی باز ته دلم جوونیمو میخواد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چند وقت یه بار باید تزریق بشه؟ادمی نیستم که بخوام عمرمو تو کلینیکها یا ارایشگاه ها بگذرونم اخه🙈🙈ول ...

ژل به فاصله ۸ ماه ۳ بار تزریق کنی بعدش سالی یکبار اگر حوصله نداری که ولش کن 

برای چروک زیر چشمم همون فیلر خوبه بغل های پلک هم بوتاکس 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
فیلر چقدر میمونه عزیزم؟بعد از جذبش بدتر نمیشه پوست؟

عزبزم معمولا بین ۸ تا یکسال میمونه ژل خوب بزنی اما شما ۶ ماه یکبار ۴ بار تزریق کنی شابد تا دوسال دبکه نیاز نباشه بزنی کلا تا قبل اینکه ژل جذب بشه مجدد ژل بزنی خیلی موندکاریش میره بالاتر

نه اصلا بعد حذب هیچی نمیشه فقط ژل خوب پیش دکتر. خوب بزن

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
هایفو رو خودتونم انجام دادین؟واقعا موثره؟

نه من انجام ندادم اما خیلیا انحام دادن راضین من ۳۵ سالگی انحام میدم 

ممنون عزیزم از راهنماییت .... پس باید بطور جدی به فیلر زدن فکر کنم👌👌

گلم یه دکتر زیبای بری خودش میکه باید چیکار کنی اما هایفو بعدش فیلرو بوتاکس به ترتیب تو برنامت بزار از همه مهمتر رونین پوستی و آبرسان حتما بزن