2777
2789
عنوان

چشمای قشنگم💔

548 بازدید | 49 پست

امروز بعد از مدتها گوشیو دادم دخترم چندتا عکس ازم گرفت ولی با دیدن عکسا متوجه شدم منی که یه زمانی زیبا بودم و همه از قشنگی چشمام تعریف میکردن دیگه قشنگ نیستم....پلکم یه مقدار افتاده و دور چشمم پر از چروک شده....پوست صورتمم انگار افتاده...البته وزنمم خیلی پایینه ولی همیشه وزنم کم بوده

39 سالمه میدونم دیگه سنی ازم گذشته ولی هنوز تو دوران گذشته و جوونی گیر کردم دلم نمیخواد به این زودیا پیر بشم....جالب اینجاست که اندامم کاملا دخترونه و قشنگه ولی صورتم 😖😖😖دپرس شدم دارم فکر میکنم برم واسه تزریق فیلر گرچه ازدستکاری صورتمم میترسم هیچ عملیتا حالا روی صورتم انجام ندادم به جز چند باری که بوتاکس کردم و نتیجه موقته

چرا سعی دارید نسبت به تزریق ژل و عمل گارد بگیرید آدم خیلی هم هوبه به خودش برسه هیچ کس نچرال تا ۴۰ سالگی عالی نمیمونه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هنوز وزده چرا صورتت چروک شده 😐😐از کرم ضد چرک استفاده کن و ماساژ بده از سرم ویتامین سی و......اب بیشتر بخور و همیشه کرم ضد افتاب رو صورتت داشته باش 

فامیلا ۴۰ سالشونه انگار دختر ۱۵ سالن 

هنوز خیلی زوده 

همه ما پیر میشیم دیر یا زود . باید برای زندگی هدف داشت. هدف از زندگی همیشه زیبا بودن نیست . باید زیبایی باطن داشت باید روح بزرگی داشت والا این چین و چروک برای همه انسانها است دیر یا زود . اگر به بطالت نگذرونیم روح بزرگی خواهیم داشت و از زندگی لذت خواهیم برد بی حد و حصر . 

چرا سعی دارید نسبت به تزریق ژل و عمل گارد بگیرید آدم خیلی هم هوبه به خودش برسه هیچ کس نچرال تا ۴۰ سا ...

من یه کم ترسوام میتریم نتیجه عکس بگیرم وگرنه مشکلی باهاش ندارم بخصوص که دارم اعتماد به نفسمو از دست میدم

ابروهام خوبه ولی در مورد لیفت شقیقه خیلی بد شنیدم میترسم انجام بدم

هایفو کن برای لیفت صورتت بعدش برو ژل گونه و شقیقه ‌خط لبخند و‌لب برنم مژه نداری بکار موهاتو پروتئین تراپی کن روتین پوستی داشته باشه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

اینجوری نگین تورو خدا زنهای ایران کلا افسردن الان سن ازدواج رفته بالاتر شما به این سن میگی پیری طفلک اون عروسی که میخواد لباس عروس بپوشه دلش میشکنه خالم خارجه میگه زنای ایرانی خیلی زود به خودشون میگن پیر اونجا حتی پیرای ۷۰ ساله هم به خودشون پیر نمیگن با اینکه میدونن هی نمیگن پیرم پیرم

👈لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندن به هیچ عنوان❌️❌️

چرا ناراحتی؟با این موضوع اگه نمیتونی کنار بیای عملای زیبایی انجام بده در ضمن هنوز خیلی جوونی و اینکه ...

اخه اندامم خیلی دخترونه س حتی بعضیا باورشون نمیشه زایمان کرده باشم تیپمم هنوز اسپرت و دخترونه س ولی خودمو تو اینه میبینم ناامید میشم بخصوص که میبینم خیلیا سنشون بیشتر از منه ولی هنوز صورتشون شادابتر و جوونتر از منه

اینجوری نگین تورو خدا زنهای ایران کلا افسردن الان سن ازدواج رفته بالاتر شما به این سن میگی پیری طفلک ...

اونجا امید به زندگیشون بالای ۹۰ سال هست قابل مقایسه با اینجا نیست 

اینجوری نگین تورو خدا زنهای ایران کلا افسردن الان سن ازدواج رفته بالاتر شما به این سن میگی پیری طفلک ...

تکه کلام من همیشه اینه که میخوام صد سال عمر کنم هنوز چیزی از عمرم نگذشته که باید به دندونام برسم که تا صد سالگی برام بمونن 🤣🤣🤣