صدای_خدا مدیر استارتر عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 368 عنوان اطلاعات درمورد بیمه عمر 64 بازدید | 9 پست سلام..دوستان کسی بیمه عمر داشته..بنظرتون چه بیمه ای از همه بهتره شرایطش و چرا؟شنیدم میگن پاسارگاد بهتر از همهست..درسته؟ برای ظهور امام زمانمون (عج) صلوات بفرستید.💜 کاربر قدیمی☹️🥲 1402/02/30 | 01:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهراناجون عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 4017 من دارم چه فایده بعدمرگت به در بقیه میخوره بااین تورم هم خیلی ارزش پول میادپایین
tarkhon عضویت: 1397/08/13 تعداد پست: 17694 ب منم بگيدمن چند سال قبل رفتم دنبالش ولي انجامش ندادمفكر كنم خوب باشه تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
tarkhon عضویت: 1397/08/13 تعداد پست: 17694 من دارم چه فایده بعدمرگت به در بقیه میخوره بااین تورم هم خیلی ارزش پول میادپایین نه فكر كنم وقتي زنده هستي هم ميشه استفاده كردمثلا يكي از كاربرا بود ميگفت بعد از ٢٠ سال مامان بابام ازش استفاده كردن برا جهيزيه دخترشون كمك خرجشون بود تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
صدای_خدا مدیر استارتر عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 368 من دارم چه فایده بعدمرگت به در بقیه میخوره بااین تورم هم خیلی ارزش پول میادپایین فک کنم میشه برداشت کرد ازش بعد از یه سال مشخصی..شما چه بیمه ای هستید؟ برای ظهور امام زمانمون (عج) صلوات بفرستید.💜 کاربر قدیمی☹️🥲
صدای_خدا مدیر استارتر عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 368 نه فكر كنم وقتي زنده هستي هم ميشه استفاده كرد مثلا يكي از كاربرا بود ميگفت بعد از ٢٠ سال مامان بابا ... آره میگن بعد از چند سال ک خود بیمه مشخص میکنه میتونی ازش برداریو میگن از یه جایی به بعد (سالهای زیادی ک گذشت)بهت حقوقم میدن😐😂 برای ظهور امام زمانمون (عج) صلوات بفرستید.💜 کاربر قدیمی☹️🥲
مهراناجون عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 4017 فک کنم میشه برداشت کرد ازش بعد از یه سال مشخصی.. شما چه بیمه ای هستید؟ پاسارگاد،اره میشه ولی میگم پول میمونه بی ارزش میشه بااین تورم
مهراناجون عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 4017 آره میگن بعد از چند سال ک خود بیمه مشخص میکنه میتونی ازش برداری و میگن از یه جایی به بعد (سالهای زی ... نه حقوق نمیدن پول خودتومیدن
صدای_خدا مدیر استارتر عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 368 پاسارگاد،اره میشه ولی میگم پول میمونه بی ارزش میشه بااین تورم ای بابا..باز پول خورد خورد خراب میشه حداقل بزاریم اینجا بعدا همشو با هم بگیریم..ولی آره خب ارزشش پایین میاد دیگه برای ظهور امام زمانمون (عج) صلوات بفرستید.💜 کاربر قدیمی☹️🥲