بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه فک نکنم ۴۴ باشه بیشتره ۴۶ ۴۸اینا مثلا نه خیلی چاق ولی نسبتا درشت اندام میشه اره من عاشق سبزم همه لباسام سبزع بس سبز میپوشم همه فک میکنن سیدم🤣واس لباس مجلسی رنگ سبز سیر و کله غازی (که مدم هست)و پررنگ شاین خیلی جیگر و با کلاس میشه مثلا لمه سبز یا ازین پولک دارا😍در مورد سوال اخرت باید بگم هیچ کاری نمیشه کرد عشقم تسلیم شو و تلاش نکن😊😂
واااییی نه نگووو ۴۶ یا ۸🥲😂 آره خیلی سبز زیاده.. دقیقا آره پارچه های کارشده با اکلیل هم مده..ولی م ...
نمیدونم باور کن برو ت اینترنت سرچ بزن شایدم همون ۴۴باشه ولی بعید میدونم وزن و قدت چنده؟دور کمر و دور سینتو سانت بزن خودت میفهمی چندی.آره خب ولی شاین هیچ وقت از مد نمیره من خودم ۳ سال پیش لباس عروسم شاین بود هنوز ک هنوزه هرکی میبینه عکسامو میگه عجب لباس شیکی😁 اگه سرتا پا شاین دوس نداری میتونی یه لباس بگیری ک فقط قسمت سینه یا بالاتنه شاید باشه و مابقی پارچه ساتن یا جنس دیگه یا هرچی