2777
2789
عنوان

لباس مجلسی😍

261 بازدید | 13 پست

سایز ۴ توپیراهن مجلسی ینی ۴۴؟؟ 

وقتی سایزت اینه ینی خیلی چاقی؟؟ 

و اینکه نظرتون راجع به رنگ سبز چطوره؟؟ قشنگ میشه و الان چ رنگی مده؟؟

این پارچه هاکه اکلیلش میریزه کاریش میشه کرد نریزه دیگه ؟؟خیلی رو مخه

چقدر سوال پرسیدم😑😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه فک نکنم ۴۴ باشه بیشتره ۴۶ ۴۸اینا مثلا نه خیلی چاق ولی نسبتا درشت اندام میشه اره من عاشق سبزم همه لباسام سبزع بس سبز میپوشم همه فک میکنن سیدم🤣واس لباس مجلسی رنگ سبز سیر و کله غازی (که مدم هست)و پررنگ شاین خیلی جیگر و با کلاس میشه مثلا لمه سبز یا ازین پولک دارا😍در مورد سوال اخرت باید بگم هیچ کاری نمیشه کرد عشقم تسلیم شو و تلاش نکن😊😂

۴۴ Xl میشه، آره یه کم اضافه وزن داره, الان سبز کله غازی ترنده

هیچی مث این پست حالمو خوب نمیکنه 😂😍 آخه من خیلی اضافه وزن داشتم قبلا.. 

مرسی عزیزم..چه پارچه ای ؟؟ آخه بازار فقط پارچه های کارشده با اکلیل هستش.. میدونید کدومارو میگم

نه فک نکنم ۴۴ باشه بیشتره ۴۶ ۴۸اینا مثلا نه خیلی چاق ولی نسبتا درشت اندام میشه اره من عاشق سبزم همه ...

واااییی نه نگووو ۴۶ یا ۸🥲😂

آره خیلی سبز زیاده.. دقیقا آره پارچه های کارشده با اکلیل هم مده..ولی من گفتم شاید قدیمی شده باشه گفتم ی سوال کنم اینجا 

قسمت بدش اینه میپوشی کل هیکلت میشه اکلیل😑🤦🏻‍♀️

هیچی مث این پست حالمو خوب نمیکنه 😂😍 آخه من خیلی اضافه وزن داشتم قبلا..  مرسی عزیزم..چه پارچه ...

بستگی به سلیقه ات داره، ساتن آمریکایی قشنگه تو تن

رویای یک رقص بی وقفه از شادی
واااییی نه نگووو ۴۶ یا ۸🥲😂 آره خیلی سبز زیاده.. دقیقا آره پارچه های کارشده با اکلیل هم مده..ولی م ...

نمیدونم باور کن برو ت  اینترنت سرچ بزن شایدم همون ۴۴باشه ولی بعید میدونم وزن و قدت چنده؟دور کمر و دور سینتو سانت بزن خودت میفهمی چندی.آره خب ولی شاین هیچ وقت از مد نمیره من خودم ۳ سال پیش لباس عروسم شاین بود هنوز ک هنوزه هرکی میبینه عکسامو میگه عجب لباس شیکی😁 اگه سرتا پا شاین دوس نداری میتونی یه لباس بگیری ک فقط قسمت سینه یا بالاتنه شاید باشه و مابقی پارچه ساتن یا جنس دیگه یا هرچی

نمیدونم باور کن برو ت  اینترنت سرچ بزن شایدم همون ۴۴باشه ولی بعید میدونم وزن و قدت چنده؟دور کمر ...

وزن ۷۶🥲

قد ۱۶۸

شاین کدوماس شایدم همینی ک میگم شاینه..اکلیلش می‌ریخت برا شماام