من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
اخی چه قشنگ.روسری اینا هم واجب بود بزارن؟روزه میگرفتن؟
اره روزه داشتن ولی ماهی که ما روزه میگیریم نه .. تقریبن دوسه ماه قبل ماه رمضون ما ، ماه روزه ی اونا بود ..روسری هم میگف جلوی فامیلا و هم کیشا و هم دینای خودمون نزاریم طوری نیس ولی مامانش همیشه با حجاب کامل بود ...
نماز چی؟ من ی دوست بهایی داشتم ۱۹ روز قبل عید باید روزه میگرفتن
نه راستش هیچوقت نمیخاستم معذبش کنم سوال نکردم ازش ولی تاجایی ک یادمه هیچوقت ندیدم نماز بخونه یا خونوادش حرفی از نماز بزنن ... راستی گفتی عید ، علاوه بر نوروز یه عیدم تو دینشون دارن ک خیییلی مقدس میدوننش . لباس نو خوراکی و میوه و شیرینی و این چیزا میگرفتن دورهمیای چند روزه و چند شبه میرفتن
درسته یکباردربارشون خوندم با لباس سفید نوزاداشونو داخل کارون غسل میدم اسمی خاص و قشنگی دارم فقط با هم دین خودشون ازدواج میکنند ازدواجشونم فکر کنم داخل کارون باشه یه قسمتش در موردش خودندم جالب بود