2777
2789

لایکم کن کنجکاوم

ما می خواستیم دنیا رو عوض کنیم دنیا ما رو عوض کرد 🖤🖤یک عدد خسته از همه چیز🖤یک آدم تلخ 🖤 خواهشا تو خصوصی نیاید دلیل حالم رو بپرسید دوست ندارم توضیحی راجبش بدم.اولن کع این جا یه سایت عمومیه وقتی نظرتو بیان میکنی جنبه شنیدن نظر مخالف رو هم داشته باش دوما نقد یه نظر با عدم بی احترامی به اون نظر خیلی فرق داره پس اول تعریف دموکراسی رو بفهمید چهار تا کتاب راجبش بخونید بعد بیاید اینجا جبهه بگیرید دموکراسی یعنی من نظر مخالفمو میگم تو هم باید متقابل بع نظر مخالف من احترام بزاری بشنویش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط میدونم اینجوریه ک کسی نمیتونه وارد دینشون بشه و فقط نسل اندر نسله

دوستان هرکدوم کارتایپجزوه نویسیتبدیل عکس  به متنتبدیل ویس به متنپاورخلاصه نویسی✅تبدیل فایل های غیرقابل سرچ به قابل سرچ✅وردتحقیقارائهمقالهآزمون نهادخلاصه نویسی✅ساخت ویدیو با(viva video/inshot)✅ادیت فیلم با (viva video / inshot)بهم پیام بدید با  🌀قیمت🌀 و🌀 کیفیت عالی 🌀انجام میدم براتون در🌀سریع ترین🌀زمان ممکن

اینجا تاپیکش میترکه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

آره من یه عکس امروز تو خبرگزاری دیدم تو  رود کارون نوزادشان رو غسل تعمیم دادن 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
ممنوعه؟

اینقد ک اینجا همه چی جز غیبت مادرشوهر و جاری ممنوعه بعیدم نی😂

دوستان هرکدوم کارتایپجزوه نویسیتبدیل عکس  به متنتبدیل ویس به متنپاورخلاصه نویسی✅تبدیل فایل های غیرقابل سرچ به قابل سرچ✅وردتحقیقارائهمقالهآزمون نهادخلاصه نویسی✅ساخت ویدیو با(viva video/inshot)✅ادیت فیلم با (viva video / inshot)بهم پیام بدید با  🌀قیمت🌀 و🌀 کیفیت عالی 🌀انجام میدم براتون در🌀سریع ترین🌀زمان ممکن

یکی از اولین دین هان تعدادشون خیلی کمه فک کنم فقط میتونم با هم دین خودشون وصلت کنن ورود به دین هم ندارن خیلی هم خوش اخلاقو مهربونن و متاسفانه از طرف جامعه ترد شدن و خیلیاشون خیلی اذیت شدن هر کدوم هم یه اسم خاص دارن بچه هاشونم تو کارون غسل میدن اکثرا 

آره من یه عکس امروز تو خبرگزاری دیدم تو  رود کارون نوزادشان رو غسل تعمیم دادن

اره منم دیدم همینو بخاطر همین کنجکاو شدم .کلا راجع به ادیان خیلی دوست دارم اطلاعات داشته باشم

....
اره منم دیدم همینو بخاطر همین کنجکاو شدم .کلا راجع به ادیان خیلی دوست دارم اطلاعات داشته باشم

اره جالب بود منم اولین بار بود میشنیدم

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

دوست من بووود . گوشت هر ذبحی نمیخوردن .ینی ذبحشون خاص بود فقط ماهی ازاد بودن انگار ... یه غسل تعمید داشتن با لباس سفید میرفتن تو کارون ی پیرمرد ک بزرگ دینیشون بود غسلشون میداد. عروسیشونم تو اب مث همون غسله ازدواج میکنن .. وقتی پریودن دست ب هییییچ جایی یا کسی نباید بزنن فقط با دستکش باید غذا بپزن چون نجس میدونن ..