2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره . هر وقت ک حالشون خوب نبود مث یه جور عبادت میرفتن غسل بعد میومد پیشم میگف انگار تازه متولد شده ا ...

اخی چه قشنگ.روسری اینا هم واجب بود بزارن؟روزه میگرفتن؟

....
اخی چه قشنگ.روسری اینا هم واجب بود بزارن؟روزه میگرفتن؟

اره روزه داشتن ولی ماهی که ما روزه میگیریم نه .. تقریبن دوسه ماه قبل ماه رمضون ما ، ماه روزه ی اونا بود ..روسری هم میگف جلوی فامیلا و هم کیشا و هم دینای خودمون نزاریم طوری نیس ولی مامانش همیشه با حجاب کامل بود ... 

اره روزه داشتن ولی ماهی که ما روزه میگیریم نه .. تقریبن دوسه ماه قبل ماه رمضون ما ، ماه روزه ی اونا ...

نماز چی؟

من ی دوست بهایی داشتم ۱۹ روز قبل عید باید روزه میگرفتن

....
یکبار دربارش خوندم خیلی جالب بود بیشتر طرف خوزستانه و نژاد شون چشم رنگی و سفید پوست هستن درسته؟

اره سمت خوزستان هستن میگن.کنار اب هستن فکر کنم

....
نماز چی؟ من ی دوست بهایی داشتم ۱۹ روز قبل عید باید روزه میگرفتن

نه راستش هیچوقت نمیخاستم معذبش کنم سوال نکردم ازش ولی تاجایی ک یادمه هیچوقت ندیدم نماز بخونه یا خونوادش حرفی از نماز بزنن ... راستی گفتی عید ، علاوه بر نوروز یه عیدم تو دینشون دارن ک خیییلی مقدس میدوننش . لباس نو خوراکی و میوه و شیرینی و این چیزا میگرفتن دورهمیای چند روزه و چند شبه میرفتن 

اره سمت خوزستان هستن میگن.کنار اب هستن فکر کنم

درسته یکباردربارشون خوندم با لباس سفید نوزاداشونو داخل کارون غسل میدم اسمی خاص و قشنگی دارم فقط با هم دین خودشون ازدواج میکنند  ازدواجشونم فکر کنم داخل کارون باشه یه قسمتش در موردش خودندم  جالب بود