2777
2789
عنوان

جاری حسود

375 بازدید | 28 پست

جاری من خیلی حسوده و هر چیزی که من میخرم حسادت میکنه و آخرش یه بحثی به پا میکنه خیلی ناراحتم  من مدت هاست باهاش ارتباطی ندارم ولی اگه مثلا یه کفش نو بخرم سریع میره گله ای میکنه که اون ول خرجه و ..... خیلی ازش عصبانیم آخه آدم چرا باید اینقدر توی چشم و هم چشمی باشه؟ چیکار کنم از دستش به خدا دیگه ازش متنفر شدم ۱۴ سال ازم بزرگتره ولی توی رقابته

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم نمیشه تا جایی که میتونی ازش مخفی کنی ؟ اصلا صداشو در نیاری که بخواد اینقدر چشمش تو زندگیت باشه ...

پیش هم زندگی میکنیم واقعا دیگه خسته شدم هر چند مدت یک بار یه بحثی درست میکنه و منو مقصر میکنه الانم همینطور شده دارم از استرس میمیرم قلبم درد میکنه

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
بی محلی کن خداصبرت بده

ایشالله🥲💔

ب اون چ ربطی داره شما ولخرجی! 

نمی دونم لابد فکر میکنه مامانمه

ارتباط نداری چطوری کفش خریدنتو با خبر میشه؟؟؟ توام هر چی میخری مجبور نیستی بکنی تو چشم کسی تا طرف چ ...

پیش هم زندگی میکنیم توی یه ساختمون ولی من باهاش رو در رو نمیشم

پیش هم زندگی میکنیم واقعا دیگه خسته شدم هر چند مدت یک بار یه بحثی درست میکنه و منو مقصر میکنه الانم ...

عزیزم متوجه ام چقدر سخته که یه آدم با این حد از حسادت کنارت باشه ولی سعی کن تا جایی که میتونی همه چیو ازش مخفی نگه داری و اگرم نشد و بازم بحث درست کرد اصلا سعی نکن که جوابش رو بدی و خودتو تبرئه کنی...بعد یه مدت ببینه که به کاراش واکنش نشون نمیدی بیخیال میشه خودش... 

عزیزم نمیشه تا جایی که میتونی ازش مخفی کنی ؟ اصلا صداشو در نیاری که بخواد اینقدر چشمش تو زندگیت باشه ...

چی بگم عزیزم پیش هم زندگی میکنیم ولی واقعا آدم باید اینقدر حسود باشه؟؟ به خدا باید پیشرفت همدیگه رو بخوایم قشنگی همو بخوایم نه به هم حسادت کنیم 

عزیزم متوجه ام چقدر سخته که یه آدم با این حد از حسادت کنارت باشه ولی سعی کن تا جایی که میتونی همه چی ...

کاملا درست میگی عزیزم 😔ولی باید باهاش مثل خودش رفتار کرد تا بفهمه