2777
2789
عنوان

جاری حسود

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 28 پست
پیش هم زندگی میکنیم توی یه ساختمون ولی من باهاش رو در رو نمیشم

اها خب پس اره 

ماهم تو یه ساختمونیم

چند بار وسیله هایی ک خریدمو جعبه هاشونو لای اشغالای جلوی در دید رفت عینشو خرید ،چه وسیله خونه چه وسیله شخصی و این چیزا،

من میگم مشکل از این زنا نیست که

مشکل اون شوهرای خاک برسرشونه ک میرن انجام میدن حتی وقتی میدونن حسادته

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…

به امید روزی که همه جاریا باهم خوب بشن 🥲

منم قبلا که می‌شنیدم میترسیدم جاری من خوب نباشه ولی خداروشکرر مثل خواهریم ♥️

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست..من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روانی ان بعضیا 

من تازه عروس بودم دوماه بود رفته بودم خونه خودم شب یلدا نداشتیم چون کلا هفت ماه نامزد بودم 

با همسرم  رفتیم بازار پالتو و بوت خریدیم چند روز بعد پوشیدم رفتیم خونه مادرشوهرم ، جاریم دید تو تنم 

اومد تو اشپزخونه گفت حمیییییید (شوهرم) ما وقتی ازدواج کردیم تا دو سال نه لباس خریدیم نه وسایل خونه، همه چی نو بود برای چی میخریدیم!؟. 

حالا یه خونه  پدرشوهرم خریده بود داده بود بشینن یعنی ده سال ازدواج کرده بودنداما وضع مالی خیلی خوبی نداشتن و طلا و … نداشت خودشون فقط بریز و بپاش و خرید و سفر و مهمونی و یکسره خانواده اش با کلی بچه خونشون بودن 

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
اها خب پس اره  ماهم تو یه ساختمونیم چند بار وسیله هایی ک خریدمو جعبه هاشونو لای اشغالای جلوی ...

اخه مگه شوهرا هم راه دیگه ای هم دارن؟؟ این کارو میکنن که دهنشون رو ببندن  ولی واقعا سخته 👌🏻

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
به امید روزی که همه جاریا باهم خوب بشن 🥲 منم قبلا که می‌شنیدم میترسیدم جاری من خوب نباشه ولی خدارو ...

خداروشکر عزیزم 🥺😍 

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
روانی ان بعضیا  من تازه عروس بودم دوماه بود رفته بودم خونه خودم شب یلدا نداشتیم چون کلا هفت ما ...

واقعا چقدربعضی ها حسودننننن و هیچوقت هم نمیتونن آرامش داشته باشن به خاطر اعمالشون👌🏻

کاملا درست میگی عزیزم 😔ولی باید باهاش مثل خودش رفتار کرد تا بفهمه 

نمیشه دورت بگردم...کسی که حسوده و پر از عقده و حسرت هر چقدر بخوای مثل خودش رفتار کنی و به کارای زشتش تن بدی نه تنها درست نمیشه حتی خوشحال هم میشه که شمارو هم تا حدِ خودش کشیده پایین و مجبور به بحث کرده...

واقعا چقدربعضی ها حسودننننن و هیچوقت هم نمیتونن آرامش داشته باشن به خاطر اعمالشون👌🏻

اره بابا 

همون سالهای اول انقدر سوخت سوخت 

تا اینکه بلاخره دعوا راه انداخت قطع رابطه کرد 

بهتر 

والا 

حوصله تایپ ندارم ببینی چه حسادتا که نکرده چه رفتارهای بی شرمانه ای که نکرده 

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
نمیشه دورت بگردم...کسی که حسوده و پر از عقده و حسرت هر چقدر بخوای مثل خودش رفتار کنی و به کارای زشتش ...

حرفتون درسته یعنی سکوت کنم؟ ولی من نمی دونم از چیی میسوزه اخه وضع مالیمون مساویه و هیج جای نگرانی نیست که بگه اون ازمن بیشتره به خدا خودشم خیلی خرید میکنه ولی چشم نداره مال منو ببینه

حرفتون درسته یعنی سکوت کنم؟ ولی من نمی دونم از چیی میسوزه اخه وضع مالیمون مساویه و هیج جای نگرانی نی ...

اره عزیزدلم واکنش نشون نده...باور کن هرچی بخوای باهاش دهن به دهن بری اون کیف می‌کنه... ببین عزیزم حسادت اصلا ربطی به اینکه اونم وضعیت مالیش مثل شماست و کلی خرید هم می‌کنه نداره... حسادت از این میاد که تو هرکاری هم کنی بازم اینجوری میبینی که اون آدم ازت بهتره و بالاتر... جاریتون شمارو از خودش بهتر و بالاتر میبینه و همینم باعث میشه که نتونه از داشته های خودش لذت ببره و کیف کنه...مطمئنن شما یه چیزی تو وجودت،شخصیتت،ظاهرت،زندگیت هست که از ایشون بهتر و بالاتری و همین موضوع هم آرامش و ازش گرفته...

اخه مگه شوهرا هم راه دیگه ای هم دارن؟؟ این کارو میکنن که دهنشون رو ببندن  ولی واقعا سخته 👌🏻

من ب شخصه اگه اینجوری باشم شوهرم برام کوفتم نمیخره

من میخواستم مبل عوض کنم ، بعد یهو فهمیدم خواهرش (عکس مبل مورد علاقمو نشون داده بودم بهش)رفته میل خریده

شوهرمم فکر کرد من مبل اونو دیدم خواستم منم بخرم

گفت کلا فراموش کن عوض کردنو

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
برای دور کردن افراد شر از خود این آیه رو بخون اللهم انک لا یکفی منک احد و انت تکفی من کل احد من خلق ...

البته واسه من تاثیرش موقتیه هی تمدید میکنم ولی قبلا خوندم واسه یه کسی خیلی خوب ازم دور شد البته خودمم بی محلی کردم ولی الان واسه یه کسی میخونم یه مدت دوره دوباره نزدیک میشه من هر وقت نزدیک میشه دوباره میخونم