2789
عنوان

مو تو غذا

269 بازدید | 25 پست

تابحال جای رفتین تو غذا تون مو باشه یا کسی خونه تون اومده تو غذاش مو باشه؟ 

💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

اره

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

اره

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

امروز داداشم‌اومده بودپیشمون موش افتاده بود رو شیرینیا قبول نمیکرد😂😂 شیرینیا رو خودم درست کرده بودم هی میگفتم‌موی اینطوری ما نداریم مال توعه زیربار نمیرفت

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

من هروق میخام غذا بخورم چ تو خونم چ مهمونی تو غذام موهه 🥲😅شانس غذام ندارم

💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

همین هفته قبل زندایی  و خاله ام مهمان ما بودند یه مو توی غذای زندایی بود سریع برداشت کنار گذاشت چیزی هم‌نگفت خانمی کرد

این امضا تقدیم میشه به آقایونی که خودشون رو جای خانم‌جا زدن انشالله یروزی یجوری حامله بشی سلطان🐸

آره خیلی جاها رفتم مو بوده تو غذاشون

تازه یبار مو تو دهنم بود حامله هم بودم دیگا فکرشو بکنید🤮🤮🤮🤮

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

امروز داداشم‌اومده بودپیشمون موش افتاده بود رو شیرینیا قبول نمیکرد😂😂 شیرینیا رو خودم ددست کرده بود ...

😂