2789
عنوان

مو تو غذا

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 25 پست

مادرشوهر من زن تمیزیه ولی یه بار تو خونشون غذا خوردم توی یه وعده پلویی که خوردم توی بشقابم چند بار موی گوله شده و فر بود، الانم یادم میفته اوق میزنم، همون یه بار بود کلا ولی خیلی عجیب بود اینهمه مو توی اون وعده 🤢

خبری خوش …. کاش بدهد کسی …… گهگاهی.     هرچه تبر زدی مرا زخم نشد، کاربری جدید شد 😊
اره همین چند روز پیش  غذای مورد علاقه ام ازش بیزار شدم

من ک هروز میبینم 😂

💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مادرشوهر من زن تمیزیه ولی یه بار تو خونشون غذا خوردم توی یه وعده پلویی که خوردم توی بشقابم چند بار م ...

ایییییی

💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

ارع خونه دختر خالم بودیم از ظرف غذای شوهرش  مو درومد گفت اگه بابام اینجا بود غذا رو با قابلمه پرت میکرد بیرون

یکبار هم همین دختر خالم خونه ما بودن از غذای شوهرش مو درومد من پخته بودم غذا رو بعد خیلی نامحسوس کشید کنار هر چی هم اصرار کردیم ی بشقاب دیگه قبول نکرد 

بنده خدا خیلی بد شانس 

همیشه از غذای اون مو در میاد 😂

ارع خونه دختر خالم بودیم از ظرف غذای شوهرش  مو درومد گفت اگه بابام اینجا بود غذا رو با قابلمه پ ...

همدرد

همدرد

ولی خیلی بد شد زنشو تو جمع ضایع کرد حالا دختر خالمم دختر تمیز و حساسیه . از اون ب بعد منم خیلی حساس شدم وقتی اونا میان خونمون حواسم هست مو از غذا در نیاد یعنی از اول زمان خوردن غذا تا آخرش فقط از استرس میمیرم

ایییییی

منم از سرکار رفته بودم خونشون داشتم میمردم از گشنگی، آدم بددلی هم نیستم، یه بار دوبار هی مو دراومد گذاشتم کنار ولی همینجوری ادامه داشت 🙇🏻‍♀️

خبری خوش …. کاش بدهد کسی …… گهگاهی.     هرچه تبر زدی مرا زخم نشد، کاربری جدید شد 😊
ولی خیلی بد شد زنشو تو جمع ضایع کرد حالا دختر خالمم دختر تمیز و حساسیه . از اون ب بعد منم خیلی حساس ...

خداشکر اقام درک داره 

واسش دیگ عادی شده😂