سلام بچها من روز23سیکلمه لتروزول کلومفین امپول hmg مصرف کردم الان چند روزه زیر دلم درد میکنه شکمم ورم داره و تنگی نفس نفخ دارم علتش چیه یعنی باردار نشدم
اره عزیزم ، منم ۲۲ سالمه البته این اولین اقدامم هست ، ولی خیلی کم حوصله هستم امیدوارم همین بار بگیره ،،،، انشالله که اینبار حامله ای و خوش خبر باشی بیای بهم بگی
من ی زنم 😍 با کلی ناز و عشوه و لطافت زنانه همسرم عشق اول زندگیمه و عشق اولمم میمونه تو اقدام هستم برای نی نی قرار نیست همه ی خودمو وقف بچه کنم , خوشحالی و آرامش خودم از هرچیزی مهم تره چون فرزند من ی مادر شاد و پر انرژی میخواد نه ی آدم افسرده عاشق طبیعت هستم ، کتاب زیاد میخونم , روانی فیلم دیدنم😁 ، اولویت زندگیم خودمم و بعد همسرمه :)) ،،،، مطالعه میکنم برای رشد خودم و همسرم تا آدم های بهتری باشیم و سعی میکنم فرزندی سالم و صالح تحویل اجتماع بدیم 🌼
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
منم اولین اقدامم گرفت ولی نشد اره منم خیلی کم حصلم شوهرم اصرار داره منم علاقمند شدم🥲😁
😍😍😍 ای جانم الهی که زود بگیره ،،، سقط خیلی بده 🥴 دلت خوش میشه
من ی زنم 😍 با کلی ناز و عشوه و لطافت زنانه همسرم عشق اول زندگیمه و عشق اولمم میمونه تو اقدام هستم برای نی نی قرار نیست همه ی خودمو وقف بچه کنم , خوشحالی و آرامش خودم از هرچیزی مهم تره چون فرزند من ی مادر شاد و پر انرژی میخواد نه ی آدم افسرده عاشق طبیعت هستم ، کتاب زیاد میخونم , روانی فیلم دیدنم😁 ، اولویت زندگیم خودمم و بعد همسرمه :)) ،،،، مطالعه میکنم برای رشد خودم و همسرم تا آدم های بهتری باشیم و سعی میکنم فرزندی سالم و صالح تحویل اجتماع بدیم 🌼
عزیزم تاپیک اخرمو سر بزن تجربه خانومای باردار و اقدامی هست