2777
2789
عنوان

چطور این پسرو به خودم جذب کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیشنهاد شما چیه چیکار کنم؟

عزیزم فعلا به صورت نرمال استوری و پست بذار . 

یه بار عکس خودت رو استوری کن ( البته اگه محدود نیستی ) 

ببین واکنشش چیه 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 
اخه دلش که گیر نیس من فقط میخوام بکشونمش که حالا تازه آشنا شیم ببینیم خوشمون میاد یا نه ینی اگه من ...

خب هرکس ی نظری داره 

بنظرم درست نیست ی دختر هی ب پسر پست بفرسته و ریپلی و اینا کنه 

از منی ک خودم ده تا پیرهن تو این مورد پاره کردم قبول کن ک پسرا دنبال کسین ک پا نمیده 

ی ضرب المثل انگلیسی هست ک میگه زنا باید اینه سایه مرد باشن هرچقدرم مرد بدوعه نتونه اونو بگیره یا بقولی مرد شکارچی باشه و زن شکار 

خیلیم جواب میده

نترس فکری نمیکنه  اگه نمیشناختت یا خودش باهات بحث باز نکرده بود میگفتم ریپلای کنی ولی الان چون ...

اخه تو بحث خیلی مایل بود 

درمورد ماه و سال تولد پرسید بعد اختلاف سنی دقیقمونو حساب کرد و گفت انقد ازت بزرگترم بعد تعداد خواهر  برادرا رو پرسید

ولی الان دیگه نمیاد هیچی بگه😭

چه ربطی داره چقدر ضعیف میبینید جنس زن رو اینهمه تبعیض برای چیه اه 

جوش نیاز عزیزم بحث تبعیض نیست ، دختر باید دنبالش باشن ، بخواهنش. براش له له بزنن. 

اینقدر که خانما دارن برای بدست آوردن آقایون تلاش میکنن ، اون تلاش از سمت اقایون نمی‌بینم 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 
نمیدونم ولی دیگه بهش نگو موفق باشی،موفق باشی تقریبا معنی به سلامتا میده،یعنی خوش گذشت دیگه ادامه نده ...

استوریای طنز میذاره یا بچه

ولی کم میذاره مثلا هفته ای ۲ بار اینا

اخه تو بحث خیلی مایل بود  درمورد ماه و سال تولد پرسید بعد اختلاف سنی دقیقمونو حساب کرد و گفت ا ...

بذار خودش بیاد اشتباهه بری 

من مث بقیه نمیگم شکار و شکار چی و این چرت و پرتا یا نری سمتش که تشنه شه اعتقادی به این حرفا ندارم 

به موقعش باید بری سمتش به موقعش عقب بکشی الان موقعش نیست ریپلای کنی 

لطفا رو اعصابم راه نرید من کنترل خشم ندارم   
استوریای طنز میذاره یا بچه ولی کم میذاره مثلا هفته ای ۲ بار اینا

شاید یکم ضایع باشه،مثلا بگو چه فرشته ای خدا قسمت منم کنه

اگر تاپیک ها باب میلتان نیست بدون مناقشه ازش گذر کنید 
جوش نیاز عزیزم بحث تبعیض نیست ، دختر باید دنبالش باشن ، بخواهنش. براش له له بزنن.  اینقدر که خ ...

اها له له بزنن

یاد معلم پرورشی کلاس سومم افتادم 

تفکری احمقانه که فقط ضعیف بودن و کالا بودن خانومارو نشون میده 

اصن کی گفته کسی باید بیشتر از نفر دوم مشتاق باشه؟ مگه رابطه دو طرفه و برابر نیست؟

لطفا رو اعصابم راه نرید من کنترل خشم ندارم   
قبلا هم لایکش میکردم اخه چون بحثو من تموم کردم میترسم فک کنه مایل نبودم و دیگه نیاد چیزی بگه🫠

کی بوده این قضیه

آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟  حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده