2789
عنوان

مشکل زندگی من

141 بازدید | 9 پست

شوهرم بهم میگه تو علاقه و غیرتی ب زندگیت و من نداری همیشه بین منو خانوادت تو طرف فامیلاتو خانوادتی میگه دلسرد شدم ازت اخه چرا من خودم احساس نمیکنم اینجوریم اون میگه ک هستی میگه همیشه حرف منو زمین میندازی من بخاطر اون اومدم تو غربت ولی اون بازم میگه تو اینجوری هستی دلایلیم داره ک میگه اره اینجاها همیشه پشت منو خالی کردی حالا من چکار کنم که ذهنیتش درست شه چرا اینجوری میکنه باهام باردارم هستم 

شوهر من وقتی خیلی فشار روشه همه تقصیرا میوفته گردن من بعد که خوب تخلیه شد میاد عذرخواهی شاید اینم اینجوری باشه

این نیز بگذرد...خداییش قشنگ نیست امضام؟ در هر حالتی بهت گوشزد میکنه که این حال گذراست چه غم چه شادی یعنی درواقع این دنیا گذراست پس چه بهتر اگر خیلی به خودمون سخت نگیریم و مهربون باشیم با هم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خب اگر دلایل داره که حرف بی موردی نمیزنه خودت رو اصلاح کن و ب حرفش گوش بده 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

کاشکی نی نی سایت میشد ویس داد 

ببین منم عین شما بودم مثلا پشت خواهرمو میگرفتم و ... یه روز خواهرم بین من و شوهرش شوهرشو انتخاب کرد شوهرم گفت دیدی گفتم من تو واسه هم میمیونیم از روزی ک تو تیم شوهرمم اصلا حساسیتاشم کم شده مثلا چیزی ب داداشم میگم اگر راست بگه میگم اره فلان اخلاق داره سعید و تموم میشه 

شوهر من وقتی خیلی فشار روشه همه تقصیرا میوفته گردن من بعد که خوب تخلیه شد میاد عذرخواهی شاید اینم ای ...

وای شوهر من 

من تا میبینم ک خ داره میندازه تقصیره من میفهمم تو کارش مشکل پیدا کرده

وای شوهر من  من تا میبینم ک خ داره میندازه تقصیره من میفهمم تو کارش مشکل پیدا کرده

اره اینم تو  کارشم مشکل داره همشم بهم میگه من همه طرف فشار رومه توهم غوز بالا غوزی خب اخه ب من چه من مگه چ گماهی کردم 

وای شوهر من  من تا میبینم ک خ داره میندازه تقصیره من میفهمم تو کارش مشکل پیدا کرده

دقیقا منم هی میگم نه و فلان بعد میبینم غیر منطقی شد سکوت میکنم یا تایید میکنم میفهمم که اینجوری خودش رو آروم میکنه البته کم پیش میاد شاید سالی دو سه بار

این نیز بگذرد...خداییش قشنگ نیست امضام؟ در هر حالتی بهت گوشزد میکنه که این حال گذراست چه غم چه شادی یعنی درواقع این دنیا گذراست پس چه بهتر اگر خیلی به خودمون سخت نگیریم و مهربون باشیم با هم
اره اینم تو  کارشم مشکل داره همشم بهم میگه من همه طرف فشار رومه توهم غوز بالا غوزی خب اخه ب من ...

خب ن شوهر من اینو نمیگه مثلا در خودش میشکونه میگه تو پارسال رد شدی شکسته 🫤🤣

بچه مریض بشه من یسالی بچه رو بردم حمام 

این مدلی 😆😆

دقیقا منم هی میگم نه و فلان بعد میبینم غیر منطقی شد سکوت میکنم یا تایید میکنم میفهمم که اینجوری خودش ...

شوهر من بشدت اینجوری من اوایل خیلییی ناراحت میشدم اما الان میگم بزار بگه اروم بشه