2777
2789
عنوان

خیلی جالبه که همسر سابقم

643 بازدید | 26 پست

داره از زن دومش هم جدامیشه 

حالا همه فامیل میفهمن  این من نبودم که  نخواستم زندگی کنم  چون فامیل بودیم از هم خبر داریم به واسطه فامیلای مشترک

مادرش با من نساخت با زندگی دومشم نساخت 

خوشحال  نیستم ولی بالاخره خدا جای حق نشسته  هیچ کس موقع طلاق من حقو به من نداد .....

🔴لطفا منو بصورت متوالی لایک نکنید 🔴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه تو جامعه ما همیشه اگه مرد هم بدترین باشه و ازش طلاق بگیری میگن زنه نساز بود

دقیقا 

هیچ کس به من نمیگفت اره حق داره 

فقط یادم میاد چندبار مادرش بی دلیل اومد در خونه پدرم  ابرو ریزی کرد  بعد بهش میگفتی چته میگفت میخوام عقده هامو سرشما خالی کنم 

🔴لطفا منو بصورت متوالی لایک نکنید 🔴
متاسفانه تو جامعه ما همیشه اگه مرد هم بدترین باشه و ازش طلاق بگیری میگن زنه نساز بود

سلام ..من با این حرفتون موافق نیستم چون خودم تجربه این خانم استارتر رو داشتم آونزمان حتی پدرم که من بچه اش بودم رو مقصر میدونست و حتی زندگی بعدامم که به مشکل خورد پدرم(خدارحمتش کنه)همیشه میگفت اه اون دختر پشت سر این هست برای همین خوشبخت نخواهد شد..من از دومی هم جدا شدم پدرم فوت کرد بعد ازدواج کردم و خوشبخت شدم اما بعداز ۱۹سال خانواده اولی آمدن ازم حلالیت خواستن میخوام بگم مهم نیست دیگران چه فکری میکنن مهم اینکه وجدان خود انسان راحت باشه از شرافتش و سالم زندگی کردن ‌تلاش برای حفظ یک زندگی اما اگر نشد و به جدای ختم شد زمان همه چی رو ثابت میکنه 

شوهرم خیانت کرده بود البته جنسی نبود ولی خب برام سخت بود تحملش کنم

بهش گفتم ازت جدا میشم بهم گفت اصلا نگو بخاطر خیانت من بوده که آبروم بره

گفتم پ بگم چی؟ اونوقت بهم هزار تا تهمت هم میزنن که اهل .. بود با شوهر به این خوبی نموند

آخه شوهرم همه چی تمومه بجز اون قسمت که چندبار دلم شکست

میفهمم چقد سخته

بخدا من اگه بی بهونه جدا میشدم بهم میگفتن اهل حال بود و نساز

هرچند میفهمیدنم بازم انگشت اتهام سمت من بود نه اون

دنـیا با آدمـا قشـنگه ،و آدمـا با آدمیـت👌🏻🌱

سلام ..من با این حرفتون موافق نیستم چون خودم تجربه این خانم استارتر رو داشتم آونزمان حتی پدرم که من ...

آره درست میگین یه پست بالاتر یه پست گذاشتم بخون که بفهمی چی میگم

همه فهمیده نیستن حال ما زنا رو درک کنن

شوهرم خیانت کرده بود البته جنسی نبود ولی خب برام سخت بود تحملش کنم بهش گفتم ازت جدا میشم بهم گفت اص ...

خیانت روح انسان رو زخمی میکنه تا ابد حتی جدا بشین با نفر بعدی هم این شک مثل موریانه روح و روان انسان رو از بین میبره ...نمیدونم بخدا اما انروز به من هرکسی یه تهمتی زد من فقط سکوت کردم و خدا میدونه آرزوی خوشبختی براش هرچند من ۱۵سال جهنمی رو بخاطر انتخاب اشتباه بعداز اون رو گذروندم اما بعد درست شد تنها چیزی که روانم رو آزار میده هموز حرفهای بود که پدرم پشت سرم یا جلوم میگفت و من چون بی اندازه عاشق پدرم بودم و هستم با اینکه فوت کرده  نمیتونستم اونزمان جواب بدم و سکوت سکوت سکوت و شد زخم بر تمام روحم روزی که آمدن ازم حلالیت بگیرن تنها آرزوم این بود کاش پدرم بود و میدید من بدی نکردم😢

خیانت روح انسان رو زخمی میکنه تا ابد حتی جدا بشین با نفر بعدی هم این شک مثل موریانه روح و روان انسان ...

عزیزم چقد بد که این حس همیشه همراهتون و خدارو شکر بخاطر آرامش و خوشبختی الانتون

شک نکن بابات میبینه چقد خوشبختی و بیگناه

منم به همین خاطر گفتم همیشه انگشت اتهام سمت زنای مظلومه

منم اتفاقا به شوهرم گفتم اگه بدون دلیل جدا شم حتی پدر مادر خودمم طرف تو ان

پس بخشیدم و ادامه دادم

عزیزم چقد بد که این حس همیشه همراهتون و خدارو شکر بخاطر آرامش و خوشبختی الانتون شک نکن بابات میبینه ...

انشالله بهترین تصمیم رو گرفتین و حالا که بخشیدین سعی کنید بخاطر آرامش خودتون مخصوصا فراموش هم کنید بگردید دلیل برای فراموشی پیدا کنید در زندگیتون و بخاطرش خاطرات بد رو روی کاغذ بنویسید همه رو بعدام پاره کنید بریزید دور