2777
2789
عنوان

کسایی که متاهلن شده تاحالا

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 43 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله

چون خیلی از همه لحاظ ازش سرترم و دوستامم خیلیاشون حاضربودن من زن داداششون بشم🤪😅🤣

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍

من بعد ازدواجم اومده 

خاک بر سرشون 

یکی تو مطب زنان و زایمان مامانه اومده بود منم دو ساعت داشتم میگفتم میخوام بچه بیارم و...آخرش گفتی مجردی برام پسرم میخواستم خیلی خانمی !!!گفتم خانم جان میگم میخوام بچه بیارم 😂😂😂

هرشب وهرروز بهش فکرمیکنم چرا به این جواب مثبت دادم انگارخودم عقل واختیارنداشتم انقد مامانم وداییموخانوادش تحت فشارم گذاشتن مغزم دیگه نمیکشید انگارمخمو شستشو دادن 

ب این جواب مثبت خانوادم میخاستم بدن برادرشوهر دوستم  یک کارخونه دار با تحصیلات بالا و پولدار اومد خواستگاریم خانواده نادان من بخاطر حرف مردم اجازه ندادن چون گفتن یک درصد نشه این تازه میاد خاستگاری این حرفامونو زدیم مردم چی میگن دیگه هیچکس نمیگیرت بعدها فهمیدم بابام حتی از شوهرم تحقیق هم نکرده صرفا منو میخاستم بده برم اخه شوهرم راجع ب کارش دروغ گفته بوده که منو بهش بدن بابامم نرفته تحقیق ببینه راسته یا دروغ گفته خونه داره حالا کار مهم نیست یکسری میکنه دیگ تایکمدت افسرده بودم ولی شوهرم مرد بدی نیست ولی خیلی اذیت شدم تو زندگی تا رفت سرکار 

و اینکه برادرشوهر دوستم بسیار آدم خوبی بود چون چندسال می‌شناختم و اینکه ماهم خانوادگی اون زمان وضع بابام توپ بود واس کار سخت نگرفت گفت با خودش خودم خرجشون میدم فک کن وقتی فهمیدم اینارو چه حالی شدم چون زیاد ب حرفش گوش نمی‌دادم و سر ب هوا بودم و قیافه خوبی داشتم ترسید خر اب شم خدایا چی بگم اخه ال