2777
2789

بچه ها شوهرم در حقم خیلی کوتاهیی کرده و میکنه. با داداشاش شریکه ولی فقط حمالیشونو میکنه انگار نه انگار که اینم شریکه و باید مثل اونا زندگی کنه. برادرشوهرم مثل خر ازش کار میکشه وقتی من بهش میگم کارتی شخصی اونو چرا انجام میدی میگه به تو چه

دیروز با بردارش خواستن برن عروسی با ماشین اون بودن بعد ماشینه تو مسیر خراب شد . اون وقت داداش ماشین خرابشو گذاشت تو دست این و خودش رفت عروسی فکرشو بکنید تو یه شهر دیگه شوهر الاغ من از ساعت ۳ بعد ازظهر تا ۸ شب منتظر امداد خودرو موند تو بیابون. اونم رفت پی خوشیش

. خسته شدم از وستش اینی که گفتم نمونه کوچیک کاراشه

کاش فقط نوکری میکرد بخدا نوکرا هم حقوق دارن این بشر مثل یه گدا سر ماه باید دستشو پیش داداشاش دراز کنه برا دو ریال پول

کاش میمردم و باهاش ازدواج نمیکردم.....

دوست دارم بمیرم

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درک میکنم شرایط سختیه ولی با این لفظ خطابش نکن

انشالله همه چی مطابق میلتون بشه

خدای من میدونم بهترینارو واسم کنار گذاشتی...میدونم تویی که درِ گوشم  آروم میگی خوشبختی حق توعه...🙂🙃❤

حق داری . برادرشوهر من دومادسرخونس . کل فامیل تحقیرش میکنن بعد تازه اون شوهر منو تحقیر میکرد .نه شریک بودن نه هیچی ولی چون بزرگتر بود با شوهرم بدرفتاری میکرد منم کاری کردم که سر یک سال قطع رابطه کردن .شرش از سرم کم شد .من واقعا نمیتونم ببینم کسی به شوهرم بی احترامی کنه .الان خودش انقدر راضیه میگه تازه دارم احساس غرور میکنم

به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد؛چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی✨

درک میکنم شرایط سختیه ولی با این لفظ خطابش نکن انشالله همه چی مطابق میلتون بشه

۱۱ ساله تو این شرایطم 

نمیدونی چی میکشم

بخدا حتی خواهر خودشم میگه این داداشم فقط نوکری بلده

بخدا انگار ساخته شده برا این کارا

یعنی اگه از نزدیک ببینی درکم میکنی چی میکشم

کاش از شرش خلاص بسم و بمیرم

اصلا درک نکردم یسری آدمارو که هر چقدرم خانوادشون بهشون بدی میکنن باز خانوادشو دوست دارن

اسمش طرحواره مهرطلبیه 

هرچقدر بی اعتنایی خانواده بیشتر دست و پازدن اون ادم برای گرفتن تایید و توجهشون کشنده تر 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
با این رفتار داداشش کاملا بهت حق میدم عصبانی باشی شوهرت مهرطلب و تایید طلبه و حاضره خودشو بکشه تا او ...

بخدا خسته شدم کار شب و روزم شده گریه

حتی طرز پوشش اونا از ما بالاتره فکرشو بکن من زن تحصیل کرده زنای اونا هم زیر دیپلم اون وقت زنای اونا مثل ملکه لباس میپوشن من مثل گدا

هر وقت هم میگم بهش .میگه کمتر غز بزن