2777
2789
عنوان

مرتب موندن خونه

331 بازدید | 20 پست

خانما چیکار میکنین که همیشه خونتون مرتبه لباس کثیف ندارین بچتون مرتبه غذا حاضره روزی چند ساعت کار میکنید چقدر انرژی دارین ؟

چقدر برای بچه هاتون وقت میذارین ؟

خیلی وقته دل کندم ازت ...😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه هرکاری رو همون موقعه انجام بدی تلمبار نشن دیگه زیاد کار نمیکنی

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

همیشه خونم نامرتب هست بویژه آشپزخونه انگار بمب میترکه بعد غذا درست کردن،منم دیگه بیخیال شدم چون خونه ما هیچ کس کار نمیکنه فقط خودمم خسته شدم دیگه خونه هم بزرگه واقعا دیگه کشش ندارم

هرچی کثیف بشه همونجا میشورم 

اشغال بریزه همون دقیقه جارو میکنم 

هفته ای سه بار بچه هام حموم میرند 

هفته ای دو بار لباس میشورم 

هفته ای دوبار جارو میکنم 

دوبار غذا درست میکنم ناهار و شام 

کمد بهم ریخته باشه تا ببینم لباسارو تا میکنم و اتو میکشم 

کلا نمیزارم بمونه برای بعد چون تلنبار میشه 

سوای اینا هفته ای یک روزم کلا بشور بساب آشپزخونه و کل خونه رو دارم که بین سه الی پنج ساعت طول می‌کشه 

دوتا بچه دارم یکی ۱۱یکی۶

شاغلم هستم 

برا بچه هام وقت میزارم حتی یک الی دو ساعت باهاشون بازی میکنم صحبت میکنیم 

یبار ساعت دو نصفه شب بود هنوز بیدار بودم و با پسرم بازی میکردم 

یوقتایی خصوصا نزدیک پریودی دلم میخواد خودمو دو نصف کنم از بس بی حوصله و بی رمق میشم 

ولی بعدش اوکی دارم میبینم خیلیا از من بیشتر زحمت میکشند ولی بی ثمر خب من زندگیمو دارم هدف دارم و بچه هامو ... 

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘
هرچی کثیف بشه همونجا میشورم  اشغال بریزه همون دقیقه جارو میکنم  هفته ای سه بار بچه هام ح ...

هزار ماشالا شما فول انرژی هستین خسته نمیشم کم نمیارین ؟

خیلی وقته دل کندم ازت ...😊