2777
2789
عنوان

مرتب موندن خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 20 پست
هزار ماشالا شما فول انرژی هستین خسته نمیشم کم نمیارین ؟

قربونت 

چرا عزیزم منم آدمم فک کن از ساعت شش بیدار بشی تا حاضر بشی و صبحونه و غذا شوهرتو آماده کنی بری سر ایستگاه بشه هفت یک ساعت تو راه از ۸تا۲سرکار باشی با چندتا نفهم و بی درک سرو کله بزنی باز بیا یک ساعت تو راه سه تا سه و نیم رسیدی خونه نه ناهار داری نه خونه آنچنان جمعه برای خودم غذا گرم کنم یا درست کنم با بچه ها بخوریم میشه چهار و نیم پنج گاهی یک ساعت چرت میزنم گاهی نه یک دوش میگیرم شام میزارم و مابقی کارایی که باید انجام داد ،،،، غر غر م میکنم 😎😂 ولی نه زیاد آخه کار کردن انتخاب خودمه و وسواس بودنم از خودمه کسی زورم نمیکنه حتما خونه عین مغازه جمع باشه فقط شوهرم توقع غذا داره و ظرف ناشور نباشه اگه خونه بهم ریخته باشه چیزی نمیگه 

(همکارام مجردن همه فکر میکنن مجردا عشق میکنن ولی میبینم که نه پولی پس انداز دارن نه هدفی ,تو خونه پدرشونم از من بیشتر کار میکنن گاهی گریه میکنن از اینکه چه اشتباهی کردن و...یا خواهرای خودم که متاهلا وقتی فکر میکنم میبینم زندگی همینه و داشته های من آرزوی خیلیا س 

زن بودن و مادر بودن و زندگی داری هیچوقت بد نیست فکر کن من تو این گیر و داد یک سال و سه ماه درسم خوندم الآنم می‌خوام کلاس خیاطی برم 😁✅)

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربونت  چرا عزیزم منم آدمم فک کن از ساعت شش بیدار بشی تا حاضر بشی و صبحونه و غذا شوهرتو آماده ...

چ

چه اراده و پشت کاری خدا قوت دمتون گرم سایتون مستدام 

خیلی وقته دل کندم ازت ...😊
قربونت  چرا عزیزم منم آدمم فک کن از ساعت شش بیدار بشی تا حاضر بشی و صبحونه و غذا شوهرتو آماده ...

چیز خاصی میخورین یا کلا پرانرژی هستین 

من فکر میکنم اون هدف هستش که شما رو اینجوری سرپا نگه داشته

خیلی وقته دل کندم ازت ...😊
چ چه اراده و پشت کاری خدا قوت دمتون گرم سایتون مستدام 

فدات شم مرسی ❤️😍

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘
چیز خاصی میخورین یا کلا پرانرژی هستین  من فکر میکنم اون هدف هستش که شما رو اینجوری سرپا نگه دا ...

دقیقا اهدافم برام مهم هستن 

صبحونه رو کامل میخورم و نوشابه و سوسیس و...نمی‌خورم 

ذاتن مثل مامان بابام شاد و پر انرژی هستم 

گاهی خیلیا منو میبینن میگن خوش به حالت معلومه تو سختی نکشیدی اما تا یک نمونه از گرفتاریام میگم هنگ میکنن (مثل داغ برادر و پدر)

به نظرم تا وقتی خدا هست چرا دل آدم غصه بگیر چرا آدم انرژی نداشته باشه قبلاً خیلی نق میزدم از همه چی مینالیدم تا کرونا گرفتم و توان جابه جا شدنم نداشتم روی جا بودم حال خراب به آشپزخونه نگاه میکردم گریه میکردم فقط از خدا میخواستم حالم خوب بشه زندگیم به روال قبل برگرده که بتونم همون کاری رو که نق میزدم انجام بدم من واسه همین انرژی و داشتن کار خدا رو شاکرم