2777
2789
دلم نمیاد اخه مامانمه ناراحت میشه منم ناراحت میشم

منم نگفتم میدونم داغون میشن ولی قضیه تو خیییلی فرق داره خیلی...حالا هرجور دوست داری....

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جنسی بوده؟چقدرگذشته؟ الان حالت خوبه؟

والانمیدونم درچه حدبوده....پیامک هاروفقط خوندم خیلی بااحترام حرف میزدن شما شما میکردن بعدازنه شوهر داره فکر نکنم جنسی بوده باشع. گ...حالم تعریفی نداره......یه قدم تامرگ فاصله دارم......الانم یه کم گریه کردم چیکار کنم همش توذهنمه حرفاوپیاماشون...خاک برسرشون کنن

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
خب اگر لزحداعتدال کمتر بشه خیانت میکنن ولی بازم خدالعنتشون کنه ۹۹درصد

به ذات بستگی داره وتمام.......

والانمیدونم درچه حدبوده....پیامک هاروفقط خوندم خیلی بااحترام حرف میزدن شما شما میکردن بعدازنه شوهر د ...

اگر حرف جنسی وقربون صدفه نبود وبا احترام بوده تازه بوده سعی کن بعش فکر نکنی خدالعنت کنه زنه را

اگر حرف جنسی وقربون صدفه نبود وبا احترام بوده تازه بوده سعی کن بعش فکر نکنی خدالعنت کنه زنه را

۸ماهه......کلی قربون صدقه هم بوده کلی آهنگ به یادش گوش داده پروفایل عاشقانه میذاشته...من ازش مدرک دارم ولی دلم خنک نمیشه خيلی بهم ریختم هفته‌ پیش همچین روزی فهمیدم 😥

شوهر من میگه مرد جماعت ذات نداره

توجیه خوبیه!خدا همه روباذات وفطرت پاک آفریده دیگه رودست خداکه نیستن 

چند وقت کذشته اروم شدی؟

ولله تا چندین ماه هی تو ذهنم بود ازش بدم میومد ، ولی دیگه گذر زمان کمرنگش کرد منم بیشتر باهاش دوس شدم ،الحمدلله دیگه برا همیشه گذاشت کنار ، توهم عزیزم سعی کن خودتو اراوم کنی ، توکل برخدااا

با پیامت چقدر گریم گرف😭😭😭😭😭😭باشه من بدبخت نهایی میدم میخوام بمونه بعد کنکورم ولی هیچی نمیتونم ...

الهی قربونت برم بعد از پیامام رفتم خونه مامانم بخدا یلحظه از یادم نرفتی ،ای کاش میتونستم کمکت کنم کاش میتونستم بغلت کنمو دلداریت بدم ،ولی جز دعا کاری از دستم نمیاد اگه فکر میکنی کاری دیگه میاد بخدا ازت دریغ نمیکنم 

ولی خیلی خوشحالم که تصمیم درستو گرفتی فردا صبح بیدارشدی یادت نره همچی  یادت نره عزیزدلم 

بخاطر مامانت مامانت مامانت بخاطر خودت و ابجیت ی یاعلی محکم بگو از خودش مدد بخواه تو دختر عاقلی هسی عزیزم عاقلتراز همسنوسالای خودت 

و خدا این تواناییو تو وجود میدیده و میخاد امتحانت کنه 

تو باید سرفراز بشی، باید باعث نجات خانوادت بشی چون الان همچی به هوش و ذکاوت و صبرو استقامت تو بستگی داره