2777
2789
نیاز جنسیشو تامین میکردی؟مردا خیلی گرمنا ۹۹ درصدشون  میگم دیگ مامانم منم از توجه نکردن بابام گ ...

نمیتونه جدا شه یا تحمل کنه کسی که این کارو میکنه براش میشه عادت دوس داره حالا طرفش خودشم بکشه باز ترکش نمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیاز جنسیشو تامین میکردی؟مردا خیلی گرمنا ۹۹ درصدشون  میگم دیگ مامانم منم از توجه نکردن بابام گ ...

برن گم شن بانیاز جنسی شون

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
بمیرم😞پس مشکل از شما نیس تنوع طلبه کاریش نمیشه کرد متاسفم....

سه ساله تحملش میکنم حتی شب عروسیمون کارشو ک کرد رفت سراغ گوشی فکر نکرد منم نیاز دارم الانم ک من پیش قدم شم فکر خودشه فقط

بمیرمممم برات😞💔درکت میکنم خیلی سخته کمکاری کردی در حقش؟؟؟؟

خدانکنه عزیزم .نه بخدا از چیزی کم نزاشتم خودشم میگه  راضی هستم ازت ولی مریضه میخوادبمیره نمیدونی چطوری.چتهاش روکه میبینم چطور قربون صدقه اونامیره که نگو 

الهم عجل لولیک الفرج الهی آمین
مگه همه کمبود دارن که خیانت میکنن.‌...بعضی هاکلا ذاتشون خرابه....مریض اند.....اگه زن هم همچین کاری ک ...

کلن ایدوٸولوژیک زن با مرد فرق داره ، مردا ی کمی بیشتر تنوع طلبن نسبت ب زنا ، بیشتر دید میزنن و ...

بنظرم حداکثر خیانت از کمبودیته  

از زندگیت حذفش کن تو یه خونه بمونین ولی انگار نمیبینیش خیانت دو چیز باعث شده یا حواست نبوده نیازاشو ...

وااااااای.......این چه طرز فکریه!!!!!!!!

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من