2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ابدا نذار خانوادت بفهمه نی نی سایت اصلا جای مناسبب برا درد دل نیست یه جوری سرزنش میکنن انگار عیچوقت ...

اتفاقاسرمن اومده بدم اومده 

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
ایواایییی میفهممت سخته اره بیرون میرن شنبه قرار رابطه خاک برسری گذاشتن😭😭😭😭هیچی میخونم گریه میکن ...

فقط داری به خودت ظلم میکنی وبس 

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
صددرصد ابرو برام نمیزاشت

پس به همین منوال ادامه بده تاداغون ترشی......من نمیگم همه چی روبگو میکم مدرک جمع کن 

که بهش نمیگم؟؟؟

که نمیترسونیش.....چیزی میبینی نگه دار بهش نشون بده یابگو سری بعدیه بابام نشون میدم ودادگاه....بابا یه کم بترسونش

خب ببین باید نیاز جنسی شو۶رو برطرف کرد اگر نکنی واهمیت ندی چی میشه؟

بله باید اهمیت داد ولی درحداعتدال......کلا۸۰درصدمرداخیانتکارن .....

شما به همه گفتی؟

نه بابا.....هیچکس نمیدونه آبجیم فقط میدونه.....من کلی مدرک ازخیانتش دارم......فقط کافیه اذیتم کنه درستش میکنم دیگه احمق ساده نیستم