2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بابام گفته روزی همچسن چیزی بفهمم یا میکشمش یا طلاقش میدن بابام باباجونم خیلی خطریه بهشون بگم دکتر هش ...

گلممممم چجوری بهت بفهمونم وضعیت مامانت از همه ی اون حدس و گمونا بدترهه؟؟

حداقل به خالت بگو دورت بگردم بخدا قسم هیچی نمیشه کسی سکته نمیکنه بابات مامانتو نمیکشه اونا همه حرفه همه حدث و گمونه ولی باتلاقی که مامانت الان توش افتاده واقعیه😭

عزیزدلم میدونم خودت سنی نداری و طاقت این حجم غمو وغصه رو نداری ولی تو باید از پسش بر بیای خداقل بخاطر ابجیت 

قبل از اینکه بابات خودش بفهمه و اتفاق بدتر از این بیفته 

مامانتو کمکش کن عزیزدلم اون مادرته حق به گردنت داره الان تو وضعیته بدتر از مرگه 😭

این بار دیگه میخام بگم منتظرم حواب ازمایشام بیاد ببرم دکتر بعد بزنگم مامانم بیاد دنبالم دیگه خسته شد ...

حق داری عزیزم واقعا سخته. انشاالله مشکلت حل شه. 

ولی حتما بگو که فکر نکنه خدایی نکرده کسی رو نداری. مردا باید یکم بترسن 

حق داری عزیزم واقعا سخته. انشاالله مشکلت حل شه.  ولی حتما بگو که فکر نکنه خدایی نکرده کسی رو ن ...

الهی آمین

چشم حتما دیگه نمیخوام کوتاه بیام باید واسه نجات زندگیمم شده بگم بهشون

والا موندم لحظه اول عصبیم میخام سر ب تنش نباشه اروم ک شدم دلم میسوزه میگم مرده نباید غرورش بشکنه

ابدا نذار خانوادت بفهمه نی نی سایت اصلا جای مناسبب برا درد دل نیست یه جوری سرزنش میکنن انگار عیچوقت بلا سر خودشون نیومده واز اینده هم مطمئنا که نجیاد خدا نکنه این بلا بع سر کسی بیاد خدا نکنه حتی به سر دشمن ادم بیاد ولی اینایی کع نکشیدن نمیتونن نظر بدن قطعا میگن فقط طلاق ببین شاید شوهر تو مثال میزنم مریضه مث یه معتاد اول باید کمکش کنی باید ببینی چه حرفی برا گفتن داره شاید ادم شد اگرم نشد اونموقع تصمیم بگیر ببین کسی که با کفشای تو یا شوهرت راه نرفته نمیتونه راه رفتن شمار وفضاوت کنه به حرف هیچ کس گوش نده به خانوادتم نگو این وقتی ببینه همه فهنیدن تازه ترسش میریزه فقط با روانشناس ونشاور خرف بزن

دقیقا بلید۲۴ساعته حواست به شوهرت باشه مگه بازیه که زندگی وبسپاری به حال خودش اینو روانشناسا هم میگن ...

من کی گفتم بسپاری به حال خودش!!!!! روانشناس هاهییییچ وقت نمیگن خودت وتلف کن واسه شوهرت!!!!! مدرک اون روانشناس وباید فقط قاب زد والسلام!

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
اخه طرف بابام اگه بفهمن خوشحال میشن نیش و کنایه نمیخوام این اتفاق بیفته خواهر دعا کن برام از گریه کر ...

ببین باید مامانتو بترسونی تهدیدش کنی ازش اتو بگیر از چت هایی که میکنه با اونا بعد با یه شماره ناشناس تهدیدش کن که نشون شوهرش (ینی بابات) میدی ولی نزار خودش بفهمه که تویی چمیدونم هر کاری بلدی بکن تا شر به پا نشده هر مخفی کاری یه روز گندش در میاد

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود''''''' ولی بی جونم! گمم!
گلممممم چجوری بهت بفهمونم وضعیت مامانت از همه ی اون حدس و گمونا بدترهه؟؟ حداقل به خالت بگو دورت بگر ...

با پیامت چقدر گریم گرف😭😭😭😭😭😭باشه من بدبخت نهایی میدم میخوام بمونه بعد کنکورم ولی هیچی نمیتونم بخونم امشب یا فردا شب بهش میگم

ابدا نذار خانوادت بفهمه نی نی سایت اصلا جای مناسبب برا درد دل نیست یه جوری سرزنش میکنن انگار عیچوقت ...

اخه سه ساله همش دیدم و کوتاه اومدم هرچی میگم حرف بزنیم مشکلت چیه حرف نمیزنه نمیدونم دیگه بریدم فقط میگه تو فکرت خرابه

والا موندم لحظه اول عصبیم میخام سر ب تنش نباشه اروم ک شدم دلم میسوزه میگم مرده نباید غرورش بشکنه

به جهنم که بشکنه هنوزم بع فکرشی!!!وای خدا......غرور میخواد چیکار بااین گندکاریش ...باید شکسته شع غرورش تاآدم شه....چندسال بعدمیفهمی چه اشتباهی کردی......فکر کردی قضيه برعکس بود میذاشت زندگی کنی !

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من