2777
2789
بمیرم😞پس مشکل از شما نیس تنوع طلبه کاریش نمیشه کرد متاسفم....

عزیزم من یکم در مورد مامانت پست گذاشته بودی خوندم 

به بابت نگو ولی پدر بزرگ دایی یا خاله ای کسی نداری ؟با اونا درمیون بزار 

عزیزم محکم جلو مامانت وایسا نزار زندگی خودشو شماهارو و تباه کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من یکم در مورد مامانت پست گذاشته بودی خوندم  به بابت نگو ولی پدر بزرگ دایی یا خاله ای کس ...

نه اثلا نمیزارم بابام بفهمه دایی داشتم فوت کردن اگ زنده هم بودن بد تر از بابام دعواش میکرد

به خاله به اینو اون نمیخوام بگم خیلی صمیمیم ها خالمو بیشتر از خودم دوس دارم ولی چرا سر زندگیمو به این و اون بگم اینجام چون کسی نمیشناسه میگم 

نه اثلا نمیزارم بابام بفهمه دایی داشتم فوت کردن اگ زنده هم بودن بد تر از بابام دعواش میکرد به خاله ...

ای بابا دختر توقع داری در مقابل این حرکت زشت مامانت قربون صدقه برن فککردی همسن خودته که بگن عزیزم اینکار درست نیست حرامه 

اون خودش میدونه کارش بدترین و زشت ترین کار دنیاست 

مامانت ی تشر محکم میخاد تا به خودش بیاد حتی ی سیلی خیلی محکم و تهدید باید بیدار بشه 

اینکه پدرت بهش بی مهری کنه اصلااا توجیح خوبی برای اینکار زشت و منفورش نیست 

فککن تو یکی از این رابطها بیماری ایدز بگیره و به شماها منتقل کنه یا گیر بیفته و ابروی خانوادگیتون به باد بره  

بهت حق میدم سنت کمه و از خوشونت و دعوا میترسی ولی تو مسئولی عزیزم الان ن ولی چند سال دیگه خودتو سرزنش میکنی 

خب عزیزم خودت داری ازبین میری فکر رابطه ای!!!! حداقل بگو آدمش کنن آخه...‌‌‌

والا موندم لحظه اول عصبیم میخام سر ب تنش نباشه اروم ک شدم دلم میسوزه میگم مرده نباید غرورش بشکنه

الانم میکنم😭لعنت به من

عزیزدلم از من بشنو دخترم من چهل و سه سالمه چندتا لباس از تو بیشتر پاره کردم 

منجلابی که مامانت توش افتاده رو میفهمم قبل اینکه همچیشو به باد بده نجاتش بده 

تو بخای دوباره درست میشه از گریهای مامانت نترس از بحث و تهدیدا نترس بخدا قسم همه ی اینا ارزششو داره 

عزیزم مثلا اگه ابجیه شما دست به ی کارخطرناک میزنه یبار دوباره بهش میگی ابجی نکن خطرناکه بازم انجام میده دفه بعدی جدی تر حتی شاید با ی کتک بهش میفهمونی  ابجیت اونموقه گریه میکنه ولی بعدها که بزرگتر میشه ازت تشکر میکنه که جونشو نجات دادی 

وضعیت مامان شما الان همینه باید تهدید باشه حتی کتک باشه سرزنش باشه حتی شده از طرف خانوادش ترد بشه تا بفهمه