2777
2789
اخه طرف بابام اگه بفهمن خوشحال میشن نیش و کنایه نمیخوام این اتفاق بیفته خواهر دعا کن برام از گریه کر ...

گلم اول با خانواده مامانت درمیون بزار به پدر بزرگت بگو به خالت بگو، بزار اونا بدون ابروریزی توراهش بیارن ولی یجوری به اونا بفهمون که  وانمود کنن خودشون دیدنش یا کسی دیده خبرداده که بعدها رابطهاشو  از تو پنهون نکنه که تو متوجه بشی عاقل شده یا ن 

درست نشد حق باباته که بفهمه باید بدونه مطمعن باش مامانت به خودش میاد باباتم بخاطر زندگی تو و ابجیت با مامانت مدارا میکنه بخدا قسم هرچی بشه از این وضعیتی آرامش قبل طوفانه که الان دارید بهتره

بخودت بیادختر مامانتو ،زندگی خودتو خواهرتو نجات بده 🥺

در چه حد خیانت میکنه؟ 

اوایل فقط چت بود بعد قرار گذاشتن ی بار هم دیدم ک تو بغلشه دختره

ولی مکان نداره شاید تو ماشین کارشو میکنه اینم بگم یکیو میپرونم جدید پیدا میکنه فقط از رو هوسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چرت پرت نیس ، شوهر منم اویل خیانت میکرد تااینکه خودمو بهش نزدیک کردم و صمیمی تر شدم نیازهاشو ر ...

دقیقا مثل شوهر من می‌دیدم هر چقدر بهش یادآوری کنم بحث کنم بیشتر ازم دور میشه بعد ی مدت اصلا کاری نداشتم بش و فقط بخودم می‌رسیدم الان دیگه اینکار نمیکنه 

یعنی الکی نیست جهان سوم ایم!!!! انگار زندگی زناشویی مهد کودکه ماباید۲۴ساعته حواسمون باشع ‌‌.‌‌‌....خ ...

دقیقا بلید۲۴ساعته حواست به شوهرت باشه مگه بازیه که زندگی وبسپاری به حال خودش اینو روانشناسا هم میگن عزیزم

چند سالته ؟ چطور میتونی دوسش داشته باشی و فکرش باشی؟ خدایی نکرده من باشم شاید بخاطر بچم فقط بمونم ...

25سال

والا نمیدونم هرکی جا من بود قبرشو شاید کنده بود من هنوز دلم میسوزه براش

گلم اول با خانواده مامانت درمیون بزار به پدر بزرگت بگو به خالت بگو بزار اونا بدون ابروریزی توراهش بی ...

بابام گفته روزی همچسن چیزی بفهمم یا میکشمش یا طلاقش میدن بابام باباجونم خیلی خطریه بهشون بگم دکتر هشدار داده اینبار سکته کنن میمیرم

شوهرمنم یبار خیانت کرد همش حس میکردم ولی مطمئن نبودم یه شب همینطوری شانسی گوشیشو رو نگاه گردم توپیامای حذف شده دیدم دنیا روسرم خراب شدبیدارش کردم گفتم فقط میرم وهیچی برام مهم نیس یعنی چندروز باالتماس و گریه و زاری به غلط کردن افتاد نگهم داشت الان بعد گذشت چندماه هنوز حالم بده عشقی که بهش داشتم یه شبه بهنفرت تبدیل شده فقط بخاطر بچه هام موندم

شهر غریبم هیچ دوستی ندارم تنهایی نمیتونم جایی برم

تو ک خونوادت اینجورین باید خودت تنهایی تلاش کنی برا زندگیت به هیچ کس هیچی نگو نزار کسی بفهمه که بخوان تحقیرت کنن و بگن تقصیر خودته باید رگ خواب شوهرت رو بگیری تو دستت معمولا اینجور ادما از زنشون که خسته میشن میرن سراغ نفر دیگه بشو اون دختری که ارزو شو داره ساده نباش

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود''''''' ولی بی جونم! گمم!
تو ک خونوادت اینجورین باید خودت تنهایی تلاش کنی برا زندگیت به هیچ کس هیچی نگو نزار کسی بفهمه که بخوا ...

محبت زیادی اینجوریش کرد الانم میدونه هرکاری کنه باز میخامش