2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلن ایدوٸولوژیک زن با مرد فرق داره ، مردا ی کمی بیشتر تنوع طلبن نسبت ب زنا ، بیشتر دید میزنن و ... ...

چون تنوع طلب ان بااااایدمثل برده دراختیار باشیم....بسه دیگه!!!!!! حییوون شرفش بیشتره ازاین جورمردا

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
برن گم شن بانیاز جنسی شون

موافقم هیچ دلیلی کار بدشونو توجیه نمیکنه ولی کسی که ازدواج میکنه باید نیاز جنسی عاطفی طرف مقابلو تامین کنه ایشون شوهرش از محبت زیادی خوشی زیر دلشو زده ولی مامانم کمبود داره از لحاظ روحی که همچین کاری میکنه پیرم کردن💔

سلام خانوما با اجازه استارتر چون پر بازدید ممکنه بشه

توروقران جون عزیزت تویی ک داری تایپیکو میخونی برام دعا کن نینی دار شم نینی سالم😣🙏😣😭خیلی خستم از قرص آمپول و هیچ نتیجه ای هم نمی‌بینم😭🙏 براتون صلوات میفرستم

خدایا صبری ک دادی با دردی ک دادی یکی نیست 😔😭
اکثرا بخاطر این دلیلاس تعداد کمشونم تنوع طلبن مامانم بخاطر همینه و کلی خیانت دیدم همشون بخاطر کمبوده

شما فقط مورد مامانت رو مد نظر داری و از اونجایی که مورد زندگی خودتون یعنی مامانت رو دیدی خیانت های دیگه شبیه اون هم توجهت رو جلب کرده،البته خوب عجیب هم نیست ضربه سنگینی برای آدمه پدرت بوده خوب

جالبه آدما فکر می کنن فقط اون دلیلی که برای خودشون پیش اومده دلیل و چیز دیگه ای نیست

نه عزیزم اصلا اینطوری نیست

خدانکنه عزیزم .نه بخدا از چیزی کم نزاشتم خودشم میگه  راضی هستم ازت ولی مریضه میخوادبمیره نمیدون ...

نگا نکن دردت به جونم خودتو عذاب نده اگ لیاقتتو داشت همچین کاری نمیکرد من عکس میبینم😭قراراشونو چت هاشونو 

چون تنوع طلب ان بااااایدمثل برده دراختیار باشیم....بسه دیگه!!!!!! حییوون شرفش بیشتره ازاین جورمردا

منم متنفرم ٲ مردایی ک خیانت میکنن ، ولی خوب کسی ک نمیخواد طلاق بگیره ، مجبوره فراموش کنه و بسازه با همچی مردی ، 

عزیزم چرت پرت نیس ، شوهر منم اویل خیانت میکرد تااینکه خودمو بهش نزدیک کردم و صمیمی تر شدم نیازهاشو ر ...

خوب برای شما حتما آدم خوبیه برای من که اینجورونبود تازه راحت دیگه انجام میده فرقی براش نداره

الهم عجل لولیک الفرج الهی آمین