ksnxi مدیر استارتر عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 225 عنوان جای جوش 61 بازدید | 7 پست واسه جای جوش چی خوبه ب نظرتون؟؟؟ 1402/02/29 | 11:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
niiilooofaar عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 8197 لک من خودم پیله ابریشم و صابون سفیداب و تونر گلاب استفاده میکنم پوستم از این رو به اون رو شده میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍
ksnxi مدیر استارتر عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 225 من خودم پیله ابریشم و صابون سفیداب و تونر گلاب استفاده میکنم پوستم از این رو به اون رو شده من یه بار سفیداب زدم پوست خراب شد یعنی سفیداب انگار چسبیده بود به پوستم هر چقدر هم میشستم نمیرفت بعد از اون توبه کردم که دیگه سفیداب نزنم پدرم در اومد تا بتونم پاکش کنم عین کنه چسبیده بود
niiilooofaar عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 8197 من یه بار سفیداب زدم پوست خراب شد یعنی سفیداب انگار چسبیده بود به پوستم هر چقدر هم میشستم نمیرفت&nbs ... صابونش فرق داره خیلی خوبهصورتتو خیس میکنی اروم یه لایه میکشی رو پوستت بعد با دست که ماساژ میدی یه دور لایه برداری میکنه شاید اون فاسد بوده من قبلا از خودش استفاده میکردم تاحالا اینجوری نشدم میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍