شیش ماه بود نامزد بودیم شرایط مالیش جور نمیشد با اینکه من شاغلم و ماشین دارم کلی بهش حس امید میدادم که اشکال نداره من کمکت میکنم چرا فکر میکنم دوسم داشت درحالی که نداشت؟یه روز یکم غر زدم که چرا یه جوری بیتفاوت شدی پیام داد که میخوای تموم کنیم گفتم نه آبروم میره گفت آخه ناراحتی انگار بعد از یه چند روز گفتم تو یه جوری شدی گفت شرایط مالیش داره اذیتش میکنه بهتره که بره وصلاح من اینطوریه که اون بره چون من اگه با اون باشم اذیت میشم .رفت.خواهرم میگه اون یکی دیگه رو پیدا کرده رفتنشو به زور تحمل میکنم اینکه منو با اون همه خوبی که درحقش کردم به یکی دیگه ترجیح داده رو نمیتونم هضم کنم
منم یه روزی...با معجزهٔ خدای مهربونم به آرزوم میرسم و میدونم اون روز خیلی نزدیکه :)🌱🙂✨••• خدایا من تصمیم گرفتم دیگه هیچوقت مثل قبل ازت نا امید نشم، انقدر امیدوار میمونم تا خودت جواب دل بی قرارمو بدی قربونت برم❤️•••خیلی دوستت دارم خدا :)😍🌱♥️ •••یه صلوات برای عاقبت بخیری خودم و خودت میفرستی دوستم؟🙃🌱🖇️•••
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
حق دارید. خواهرتون بی راه نگفته.شما خانم هستید هیچ نیازی نیست اول رابطه کسی رو از نظر مالی حمایت کنید چون اینطوری هم خودتون رو بیچاره میکنید هم طرف مقابل رو.
کاربر آقا: وقتی جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد. جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را می فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش می دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود می گردند. اگر کوسه ها آدم بودند! بی شک مذهبی اختراع میکردند و به ماهی ها یاد میدادند زندگی واقعی در شکم کوسه ها آغاز میشود. برای انهدام یک تمدن سه چیز لازم است:. خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، برای اولی منزلت زن را باید شکست، دومی منزلت معلم، سومی منزلت بزرگان و اسطورها. ملت ها را از تاریخشان دور نگهدارید، در این صورت به راحتی کنترل میشوند.