2777
2789
عنوان

صد روز گذشت

| مشاهده متن کامل بحث + 4122 بازدید | 31 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخ عزیزم قلبم تیکه تیکه شد برای دلت😭😭😭 علت فوتش چی بود 

فدات گلم.عفونت ریه عفونت بیمارستانی....

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤

بلبل بهشتي داري خدا بهت صبر بده 

همه ما روزي ميريم از اين دنيا و  شما يكي دارين كه پاكتر از برگ گله و قطعا منتظر شماست كه باهم وارد رضوان الهي بشين🌹🌺 خيلي خيلي سخته غمش براي اين دنيا خيلي سخته ولي خدا بهت صبر جميل بده🌹🌺

خدا به دلت صبر و آرامش بده عزیزم 💔خیلی سخته آدم داغ جگر گوششو ببینه😔💔

میشه برای سلامتی جنینم دعا کنین؟ آزمایشم ریسک زده و من دلم آشوبه 💔دعا کنین از نظر ذهنی و جسمی سالم باشه😓♥️ بعد از چندین ماه انتظار بالاخره فهمیدم که خدا تو دلم یه کنجد گذاشته:) 9 شهریور 1402💕کنجد جون من و آبجی فاطمه منتظریم که زود زود بغلت کنیم💕

آخ قلبم خدا بهت صبر بده واقعا چقدر تلخ و سخت

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

یا فاطمه الزهرا قلبم سنگین شد یه لحظه،،،،،،اسی عزیزم خواهرم اگر بگم درک کردم دروغ گفتم ولی فقط یه لحظه تصور کردم خدایی نکرده دخترم نباشه وااااااااااااااای یا امام حسین قلبم میخواد از جاش دربیاد،،،،میسپرمت دست بی بی زینب تا جیگر سوختتو مرهم بزاره خواهرم کاش بودم بغلت میکردم یه دل سیر عزاداری کنی و خالی بشی😭😭😭😭