2821
2789
عنوان

صد روز گذشت

4060 بازدید | 31 پست

سخت است صد سپیده دم چشم بگشایی و جایی خالی خبر از رفتن بدهد،سخت است هر روز نا آگاه صدایت کنم و اما صدای تو طنینی در خانه نیندازد،سخت است نبودن و ندیدنت و در هنوز باورم نیست که در این بهاردل انگیز.،غروب غم انگیز صدمین روز رفتنت  را باید به  زیارت مزار مطهرت بروم و با زبان اشک از اندوه روزهای فراق سخن گوییم  و با یاد خاطرات مرهمی بر زخم های کهنه دلم بنهم و سنگ سرد را به جای تن گرمت در آغوش بگیرم. 

پسرم امروز صد روز است که ندیدمت، صد روزی که برایم صد قرن گذشت دلتنگتم مامانی🖤🖤

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤

خدا بهت صبر بده عزیزم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

روحش شاد....الهی همین الان تو بغل خدا در آرامش باشه🙏

از خدا میخام بهتون آرامش و صبر عطا کنه...الهی آمین🙏

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هییی خداااا، کاااش این غم از دست دادن نبود... تو 100 روزه تو غم بچتی... منم دقیقا 8 ساله تو غم مامانم... مامانم جوون رفت، فقط 44 سالش بود  

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
الهی عزیزدلم روحش شاد چندسالشون بود

ممنونم گلم۷سال

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤

خدا صبرت بده 😢 

هی 

لعنت ب مریضی 

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانهها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارممن این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم🌈آبادی و آزادیتو ببینم ایران جذاب و عزیزم❤️🩹

هییی خداااا، کاااش این غم از دست دادن نبود... تو 100 روزه تو غم بچتی... منم دقیقا 8 ساله تو غم مامان ...

خدارحمتشون کنه داغ عزیز واقعاسخته

اخی قلبم خدابهت صبربده اسمش چی بود

امیر