2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 26 پست
نگو بهش و تو خونه هم غر نزنی یه وقت. به کارات برس و برای شوهرت بگو چقدر کارات زیادن  و خسته میش ...

نمیشه گرونیا نمیزاره 

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 
نمیشه گرونیا نمیزاره 

نباید منت بزارن به هر حال پسرشونه و کرایه نباید بگیرن. عیب نداره خودتو ناراحت نکن قوی باش، حرفتو راحت و بدون بی احترامی بزن. پیش سوهرت گلگی نکن و هروقت گفت کمک نمیکنی بگو باید به کارهای خودم برسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نباید منت بزارن به هر حال پسرشونه و کرایه نباید بگیرن. عیب نداره خودتو ناراحت نکن قوی باش، حرفتو راح ...

خودش خیل زبل و زرنگه ۶۰ سالشه اما صبح ۹ شوهرش نون میخره ضبحونه حاضر این پامیشه میخوره پیاده روی ناهارم از شب مونده میخوره و نماز خوابو َام میزاده  و باز پیاده روی و ۸ َام میخورن و ۹ چایی ده خواب ریتم روزانه حالا این وسطا یهو کاراش زیاد بشه غر میزنه  

خودش خیل زبل و زرنگه ۶۰ سالشه اما صبح ۹ شوهرش نون میخره ضبحونه حاضر این پامیشه میخوره پیاده روی ناها ...

واااااا خب پیاده روی نره😁بهش بگو من خودم برنامه ریزی میکنم تا به کارهام برسم. گاهی هم اگه تونستی کمکش کن

واااااا خب پیاده روی نره😁بهش بگو من خودم برنامه ریزی میکنم تا به کارهام برسم. گاهی هم اگه تونستی کم ...

میره بخدا روز عروس دخترشم رفت . مهمون ۲۵ نفر دارن میان خونش به چپشم نی میره خیلی ددریه

امروز به نامزدم گفتم هیچکدوم از خانوادت حق ندارن وقتی ازدواج کردیم بیان خونمون 

البته چون چرت وپرتای زیادی ازم گفته بودنا واسه همین اونم هیچی نگفت 

متعهد💍🤍 ومن‌اینجاهستم به‌صورت‌ناشناس‌حرفاتوبزن 🤍                                                                                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2001216                                           

شوهرت از اخلاقاش خبر داره؟؟

اره میدونه اما به خاطر این گرونیا و اینا که یه وقت نگن برو . چیزی نمیگه کلا میگه خودتون حلش کنید بخدا یه خورده ادبش کردم مادرشوهر میومد در سطل آشغال منو جلو َشوهرم باز میکرد چرا اینقدر اضراف اینا چیه دور ریختی هی تا شوهرم میومد ظهر برا ناهار اینم پیداش میشد . آخر باهاش حرف زدم گفتم شما قصدتون چیه منو تخریب کنید خوب من اصراف میکنم به خودم بگو که چی جلو اون میگی نیتتون چیه . گفت نه فلان اما بهتر َشد یا هی یه جوری منو تخریب میکرد باز من صدام میبردم بالا َشوهرم میگفت رد دادی بعد زایمانت گفتم اره خوابم کافی نی مامان بفرست بره دم پر من نیاد 

امروز به نامزدم گفتم هیچکدوم از خانوادت حق ندارن وقتی ازدواج کردیم بیان خونمون  البته چون چرت ...

نمیشه نیان که فقط از من به تو نصیحت باهاشون تنها نمون بچسب به شوهرت همه جا