2777
2789
عنوان

دلم برا مامانم خیلی میسوزه

356 بازدید | 13 پست

خواهر وبرادرام ازدواج کردن ورفتن فقط من و بابام و مامانم هستیم .

بابام خیلی دوسمون داره خیلی وقتا مهربونه اما هر هر چند ماه یه بار نمیدونم چیش میشه تا چند هفته همش اذیتمون میکنه البته بابام متاسفانه معتاده اما وضع زندگیمون بد نبست و کلا کسی ببیندش نمیفهمه معتاده اما خوب دلم برا مامانم خیلی میسوزه خیلی بدبختی کشید که زندگیمونو سرپا نگه داشت اگه منم ازدواج کنم برم وقتایی که بابام اذیت میکنه خیلی تنها میشه.قربون خدا بشم خیلییی کمکون کرد ما بدبختیای زیادی پشت سر گذروندیم و الان ماشاالله وضعمون بهتر شد کاش بابام هم اخلاقش خوب بشه و مامانم رو اذیت نکنه

میشه دعا کنید برامون خودم هم خیلییی دلم گرفته 😭😭😭😭

الهی آمین اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل فرجهم 

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

درکت میکنم خدا مادر من و مادر تو رو خوشحال کنه از ته دل

روز ها یی که آرزو خانم بهترین همکلاس مریم بود مشق های کلاس اول ما قصه های امین و اکرم بود روز هایی که هم کلاسی ها شعر و لبخند بخش میکردند بوی خوب کتاب می آمد آب و آیینه بخش میکردند سفره ی پاره ی کتابم را واژه ی نان تازه پر میکرد جیب پیراهن سفیدم را دست های مغازه پر می‌کرد باز مادربزرگ ثانیه ها ساعت هفت و نیم می‌خوابید  شنبه ها صبح دیرمان میشد خانم آفتاب می‌تابید  کاش از کیف کهنه ی دیروز بوی خوب کتاب می آمد کاش زنگ علوم برمی‌گشت کاش زنگ حساب می آمد.....برای من دعا کنید به حق روزهای خوب زندگیتون 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم همه ی زندگیا پراز مشکل و پستی بلندی ...همه در حد خودشون دارن سختی میکشن.

از خدا میخوام همه مون به آرامش برسیم

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

یه چیزی بگم شاید بگی چقد سنگدلی ولی بیشتر به فکر روح و روان خودت باش، اونا دیگه به این سبک عادت کردن ...

من که کل زندگیم درس شده همش دارم درس میخونم و سرم شلوغه از این بابتم دلم میگیره که نمیتونم پیشش باشم زیاد