2777
2789
عنوان

میگم دلم تنگ شده

245 بازدید | 20 پست

دلیلیشم نمیدونم خیلی خیلی عجیب دلم تنگ شده ها من هیچ وقت اینطوری دلم تنگ نمیشده😐 آخه میدونید اینجوریم ک نیستم تو فکرش یکدفعه نشستم حس میکنم بوی تنش زیر دماغمه بعد تو یه لحظه حس میکنم کنارمه حس میکنم صداش میشنوم بعد لحظه بعد یاد یه حرکت خاص حرف خاص یا صورتش گردنش یا لباساش میفتم نگاه دیوار میکنم فک میکنم کنارم وایساده نشسته نمیدونم چمه اگر میخاین بپرسین کیه هم باید بگم دوست پسرم بود ک رابطه گاهی خوب گاهی بد داریم اینطوری اما هی بوی عطر و بدنش زیر دماغمه دیوونم کرده و اینکه اصلاگریه و اینا هم بکنم نیستم 

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟
منممم 🥲

اخی همدممو پیدا کردم🌝🙂😂 

توهم بوشو میشنوی الکی الکی؟؟ نکنه خل شدم 

البته من خیلی رو بو حساسمااا بینیم خیلی خیلی خوب میشنوه

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم اینجوریم دیگه دیوونه شدم کاش کنارم داشتمش

ادم درستم نیست خوب حتی بدردم نمیخوره خوب اما کنار اون بودنو ترجیح میدم به ادمای به ظاهر درست و اما در باطن دغل باز🙃

کاش برگردن هم برا من هم شما

برگشته 

اما چه فایده وقتی با منه نمیدونم با چندنفر دیگ هم قراره بره پس هی دعوا داریم هی خدا 

انشالله برگرده برای شما هم

اخی همدممو پیدا کردم🌝🙂😂  توهم بوشو میشنوی الکی الکی؟؟ نکنه خل شدم  البته من خیلی رو ب ...

اره منم بوشو میشنوم یهو

دستام انگار بوشو میده

یا اطرافم🥲

یادت باشه همیشه عاشق خودت باشی دختر چون تو هیچوقت تکرار نمیشی(:🩷✨️
منم دلم تنگه امشب کلی برای خودم و همسرم گریه کردم،تهش رفتم صورتمو شستم و تو اینه گفتم بیخیال ت خیلی ...

دقیقا 

سخته اما باید گذشت از همه اینا نگران نباش تو قوی هستی بهش برنگرد اگر ررفته

اره منم بوشو میشنوم یهو دستام انگار بوشو میده یا اطرافم🥲

دقیقاااا دستام بوشو میده😭 

رفتم یه شهر دیگ تا ابان و اذر هم نمیتونم ببینمش ای وای

دقیقا  سخته اما باید گذشت از همه اینا نگران نباش تو قوی هستی بهش برنگرد اگر ررفته

خودش ک تا بود رفتنی نبود...خدا جاشو پیش خودش بهتر دید و بردش

خودت باش با وجدانی بیدار🌱

خودش ک تا بود رفتنی نبود...خدا جاشو پیش خودش بهتر دید و بردش

خدارحمتش کنه عزیزم خیلی ناراحت شدم😓😓💔

خدارحمتش کنه عزیزم خیلی ناراحت شدم😓😓💔

🌷🕊

قدر بودنارو بدونید،نمیدونیم اخرین باری ک همو میبینیم کیه!درست مث ما ک قرار بود شبش ک برگشت فیلم ببینیمو حرف بزنیم💔اما نشد و اون دیگ برنگشت و هنوزم بعد از این همه مدت تا میخوام کسیو صدا کنم ناخوداگاه اسمشو صدا میکنم و تر میزنم تو حال همه

خودت باش با وجدانی بیدار🌱

🌷🕊 قدر بودنارو بدونید،نمیدونیم اخرین باری ک همو میبینیم کیه!درست مث ما ک قرار بود شبش ک برگشت فیل ...

😭😭😭😭😭😭😭ای خداا

خدا بیامرزتش

یادت باشه همیشه عاشق خودت باشی دختر چون تو هیچوقت تکرار نمیشی(:🩷✨️