دلیلیشم نمیدونم خیلی خیلی عجیب دلم تنگ شده ها من هیچ وقت اینطوری دلم تنگ نمیشده😐 آخه میدونید اینجوریم ک نیستم تو فکرش یکدفعه نشستم حس میکنم بوی تنش زیر دماغمه بعد تو یه لحظه حس میکنم کنارمه حس میکنم صداش میشنوم بعد لحظه بعد یاد یه حرکت خاص حرف خاص یا صورتش گردنش یا لباساش میفتم نگاه دیوار میکنم فک میکنم کنارم وایساده نشسته نمیدونم چمه اگر میخاین بپرسین کیه هم باید بگم دوست پسرم بود ک رابطه گاهی خوب گاهی بد داریم اینطوری اما هی بوی عطر و بدنش زیر دماغمه دیوونم کرده و اینکه اصلاگریه و اینا هم بکنم نیستم
من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟
🌷🕊 قدر بودنارو بدونید،نمیدونیم اخرین باری ک همو میبینیم کیه!درست مث ما ک قرار بود شبش ک برگشت فیل ...
مرسی عزیزم🥺🙃 ولی اخه اون مال من نیست قدرشم بدونم نمیتونم هی نزدیکش باشم
من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟
پس رهاش کن،برای احساساتت ارزش قائل باش و خرج هر کسی نکن اونوقت نیبینی ک چقدر روحت سبکه.موفق باشی🌷
مرسی عزیزم