2777
2789

تاپیک زدم و از عدالت و مهربونیه خدا اشتم میپرسیدم و خیلیا هم جوابای خوبی نوشتن ک‌داشت کمکم میکرد قانع بشم.خدا لعنتتون کنه ک نذاشتین بخونمشون.خدا از ادمایی مثل شما نه تنها خوشش نمیاد ک بیزاااره چون این خداپرستیتون ب درد عمه تون میخوره...

بعضی افراد خیلی ....... هستن

نی نی یار لطفا تعلیق نکن 😭                             ارتش سرخ سابق. 🧿❤️😘                                       نمیدونم چرا تعلیق شدم 😭😭😭😭                        من دختر خوبیم 😭😭❤️❤️❤️❤️❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی میگی

بعضی وقتا نی نی یار میترکونه تاپیکو چون بحث مذهبی ممنوع 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

بهشون برمیخوره یکی اگاه بشه، علاقه زیادی یه جهل مردم دارن

#دوستان_ایرانی_باشیم🇮🇷    هم افکارمون🤗،هم شخصیتمون😎،هم اعمالمون🤠            ⬅️ جلال آل احمد میگه «آدم غرب زده شخصیت ندارد، چیزی است بی اصالت، خودش و خانه اش و حرف هایش، بوی هیچ چیزی را نمی دهد....» چرا اینجوری میگن؟ چون این افراد اصالت خود را رها کرده و در مسیری پا گذاشتن غیر از مسیر ذاتی خود و بدونیم حرف های این افراد غرب زده در جامعه ما هیچ ارزشی نداره ،چون بر خلاف باورهای اصیل ایرانی و جامعه اسلامی عمل میکنن😉 رهبر عزیز تر از جانم سایه ات از سر ما کم نشود حضرت ماه،وجودت افتخاریست برای ما😍

عزیزم عدالت هست ولی نمیدونم‌چرا برای بقیس

ناشکی نکنم‌کفر نگم.امشب با همسر بحث لفظی داشتیم

خانواده همسر و جاری خیلی پولدارن.پدر جاری ماشین ۳میلیاردی خریده

همسرم بمن میگ چرا بابات دست رو دست گذاشته من دلم‌میخواد پیسرفت کنه.خب من چکار کنم ک بابام نداره.

مام ندار نیسیم اما میلیاردم نیسیم معمولی هستیم.

خب گناه پدر من چیه

من بهش گفتم‌ اگر پول داشتیم جای من‌اینجا نبود رو سر جا داشتم

دلم گرفته

انقدر جاریم‌بده و بدی میکنه و کرده و ابرو ازشون برده.اما پول روشو پوشونده

من چ کنم

بخاطر ی تاپیک لعن و نفرین نکنید

یه تاپیک ساده نبود...من کسی ام ک ب عدالت و مهربونیه خدا شک کردم و کاربرا تو تاپیک‌قبلی نظراتی نوشته بودن ک خوب بود و داشت کمکم میکرد قانع بشم ولی نداشتن...این ادما رو خوده خدا هم لعن میکنه...

یه تاپیک ساده نبود...من کسی ام ک ب عدالت و مهربونیه خدا شک کردم و کاربرا تو تاپیک‌قبلی نظراتی نوشته ...

خدا مهربونه..اما منم امشب ب عدالتش شک کردم.

ای گوه ب من که با یکی که هم کفو منه ازدواج نکردم.